Lehetséges az hogy aki tinikorába csúnya és kövér volt, az húszas éveire megszépül?
Mert megtalálja a stílusát, a frizut ami jól áll és leadja a plusz kilókat... smink stb.
vagy aki rondának született az az is marad?
Nekem is van ilyen ismerősöm.. a lány tinikorában dagadt, szemüveges és hozzá nem illő frizurát hordott, most meg plázaribi, vékony, kontaktlencsés és szép hosszúhajú.
Sztem 20-as éveire már mindenki rátalál önmagára:)
5. vagyok
nem akartam beképzeltnek tűnni,de csak le írom.
általánosban, nem voltam egy szépség. a szemebe lógó,előnytelen haj, nagy vastagkeretes szemüveg,előnytelen ruhák jellemeztek...
voltak barátaim,de senkinek nem tetszettem évekig. csak1 fiú volt, akinek igen.
nem egyik napról a másikra,hanem kb 2 év alatt,annyit változtam,hogy akik nem ismerőseim facebookon, szóval tanárok,távoli rokonok alig ismernek rám.
megnövesztettem a fufrumat,és 2 árnyalattal másabbra festem, és hajmosás után vasalom. vettem egy új szemüvegkeretet, sokan dicsérik,hogy titkárnős feeling.:)
turiból öltözködöm, de sikerült lecserélni a ruhatáram.
sminkelem magam, előnyösen:) pl fehér szemceruzát használok,hogy nagyobbnak tunjon a szemem, barna szemöldökceruza, pirosátó...stb
minderre a pénzt nyári munkával kerestem.
és tényleg nem akarok egoistának tűnni, de rengeteg férfinak bejovok most,sőt volt osztálytársak is beprobalkoztak.
van barátom is, 4 hónapja. és tudjátok ki?:) akiről az elején írtam,hogy neki tetszettem egyedül anno.
és ez a srác akkor is odáig volt, értem amikor csúnyácska voltam. most meg, jó döntést hoztam,hogy összejöttem vele. :) de amíg 0 volt az önbizalmam,nem lettem volna képes járni valakivel.
és nem pénz kerdese amúgy.hanem akarat, és egy kis őszinte vélemény a környezettől,hogy min kell változtatni:)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!