Hogy nézne ki?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok 17 leszek nyáron. Egy tetkót akarok csináltatni , egy ilyet:
viszont még gyúrok stb, nem fog elhúzódni meg ilyesmi? úgy értem hogy nem fog megváltozni a kinézete?
2013. ápr. 28. 22:38
1/8 anonim válasza:
16 évesen nem hiszem, hogy lenne fogalmad ennek a szimbólumnak a jelentéséről...
2/8 anonim válasza:
De meg fog változni ha változik a bőröd is... valamint ez egy olyan jel amit pár év múlva le is vakarnál magadról, amint kinősz a lázadó korszakból.
3/8 anonim válasza:
egy horogkeresztet mellé nem akarsz véletlen?
4/8 anonim válasza:
én azt is el tudom képzelni, hogy nem azt a jelentését ismeri, amit Ti, mert van egy testépítős márka is, aminek ilyen jele van... és írta, hogy gyúr, lehet, hogy a márkára gondol
ez csak egy ötlet, nem kell lefejezni érte :)
amúgy attól is függ, hogy hova akarod csináltatni.
és írd már meg lécci, hogy milyen jelentésből csináltatnád :)
5/8 anonim válasza:
Tetkó párti vagyok, de várnék még egy-két évet. Hidd el, valószínűleg rengeteget fog változni a szemléletmódod néhány év alatt is. És ráadásul jelentősebb testi változás után marha ronda lesz. Előbb érd el nagyjából azt a méretet, amit szeretnél.
6/8 anonim válasza:
4 vagyok, erre gondoltam:
7/8 anonim válasza:
6-os azért nem teljesen ugyan az... :D Hasonló.. de nem ugyan az :D.
8/8 anonim válasza:
igen, rájöttem, azért linkeltem, hogy én mire gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!