Szerintetek ez a tetoválás hol nézne ki a legjobban?
Figyelt kérdés
[link] magamra szeretném varratni, sok helyen nézne ki jól. Nektek hol tetszene a legjobban?2013. jan. 7. 15:55
1/9 anonim válasza:
ha fiú vagy akkor sehol xd de ha lány mell alatt is jól nézne ki :)
2/9 anonim válasza:
istentelenül gáz :) szerintem a homlokodra menjen.
3/9 A kérdező kommentje:
Szerinted lehet, szerintem nem:D amúgy lány vagyok!
2013. jan. 7. 16:14
4/9 anonim válasza:
divatos. annak ellenére divatos, hogy nem kéne divatosnak lennie, mert a tetoválásnak nem divatnak kéne lennie.
de ha csatlakozni akarsz a tömeghez, hajrá.
5/9 SzilKa válasza:
Sajna tényleg divattetkó lett...
Alkar, csukló, tarkó, bugyivonal, boka - ezeken a nem túl nagy felületeken mutat valahogy egy ilyen picike minta.
6/9 anonim válasza:
bár nekem nagyon tetszenek, semmi pénzért nem varratnám magamra ezt a mintát, minden második lányon ez jön velem szembe.
amúgy szerintem is boka vagy csukló.
9/9 anonim válasza:
Legyél már egy kicsit kreatívabb. Szerintem is jópofa, de basszus.. annyira tömeg.
Csukló, tarkó, könyökhajlat, bugyivonal, mell alatt/mellett, kézfej, felkar belső oldala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!