HOgyan nézne ki optikailag jobban?
Figyelt kérdés
Sziazstok! Nekem egy olyan problémám akadt, hogy nagyon hosszúkás alakú az arcom, vagy a fejem, vagy nem is tudopm, hogy mondjam. A homlokom nagyon magas, és az orrom és a szám közt is kicsit sok hely van, ill. az állam is elég hosszú lefelé:D azért nem ugy kell elképzelni mint valami ufo, de szeretném valahogy optikailag ,,összenyomni,, .. arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek milyen smink, frizura stb segít abban, hogy az arcom ne ,, nyúljon meg,,?2013. jan. 21. 15:56
1/3 A kérdező kommentje:
A homlokom miatt a frufru-ra gondoltam, de nagyon bután áll. És szerintem a hosszú haj egyértelmű, hogy megnyújtja az arcot. Akkor miért áll nagyon hülyén a rövid haj?
2013. jan. 21. 15:57
2/3 anonim válasza:
Frufrut semmiképpen, van egy ismerősöm, akinek hozzád hasonlóan hosszúkás az arca és frufruja van, nagyon hülyén áll neki. Rövidebb, "tépett" haj, ami nem simul a fejedre, hanem kicsit eláll tőle?
3/3 anonim válasza:
A barátnőm meg pont ellenkezőleg szenved,,neki pogácsa arca van szerinte. :) vicces.de szerintem normális az arca.
itt nézelődj és linkeld be milyen az arcod. Lehet,hogy nálad is ez van,hogy csak te látod nagyon hosszúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!