14 éves lány vagyok, véleményt szeretnék (képpel), hogy nézne ki rajtam? Többi alul!
Szóval, 14 vagyok, lány, egyátalán nem vagyok lányos,rövid hajam van, de még rövidebbre szeretném vágatni, nagyon fiúsra. pontosabban ilyenre : [link]
segítsetek hogy állna nekem?:) ha meglátnátok mi jönne le rólam így külsőből?.:) köszönöööm ! és bocsi a képért, de nemvolt jobb :(
belövés az nem para, 15 centis hajamat lazán felállítottam :D (wax,tupír,hajlakk)
meg..éppaz, nemszeretek tömeg lenni..ésmindig valahogy próbálok kitűnni.:| ezért is szeretnék:|
ez nagyon fiús haj...
ez a haj nőies extrém és szép egyben:]
ha raksz bele valami színt, akkor még egyedibbé teheted.
-egy fodrász.
az első képen még kicsit hosszabb volt a hajad, az is nagyon jól állt, de ahogy elnézem a stílusod, ez is nagyon jól fog, ha megcsináltatod. és szerintem csináltasd! :)
megjegyezném, hogy nagyon tetszik a stílusod, még egy franya színes szilikon fültágesz és atom brutál. ^^
üdv, egy hasonló stílusú lány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!