Tetszik ez a lány? Szép? Kövér? Mit gondoltok róla? Jó l néz ki? Részletes véleményt várok az arcáról, alaktáról, ja és Kort és Nemet is!
Hát részletes véleményt nem igazán lehet mondani róla, mivel nem is látszik az alkata. Viszont amennyi látszik, szerintem vékony, talán még túl vékony is. láttál te már kövér embert? Az arca szép, szerintem is olyan 25 körüli lehet, és tényleg kissé ribancos.
21/L
16 és 20 között lehet.Szerintem arányosan vékony.
Szép,de smink nélkül átlagos lehet.
40/L
És csak a második kép jön be.
az alkata alapján kb 15-16 éves, az arca átlagos, inkább fiús, széles az állkapcsa, erős a szemöldöke
a kép meg magáért beszél - aki kipakolja a melleit mindenkinek az ne csodálkozzon, ha ribancnak nézik
Valami fazon nem ártana a hajnak, a szemöldököt ritkítani kellene, valóban széles a feje. Kövérnek semmiképp se mondanám! :) A melle kicsi.
A kisugárzása nekem ellenszenves...
19/L
Az első kép nem jön be.A másodikon viszont nekem nem tetszik,barátságtalannak gondolom.Nem tetszik az arca,lehet,hogy másik pozícióba szebbnek tűnne.Szóval szerintem átlagos az arca,nem csúnya,de nem is az a tipikus szépség.A haja tetszik,mert szép hosszú,bár nem ártana egy kicsit megtépetni,esetleg oldalfufrú.Szerintem vékony,bár nem sok mindent látni az alakjából.A mellei kicsit,de formásak.Amúgy szerintem 18 körül van.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!