Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan kell szexin nézni a...

Hogyan kell szexin nézni a kamerába?

Figyelt kérdés
Most komolyan, hogyan kell?:D Ma azt mondták nekem, hogy nézzek dögösen a kamerába, erre meg benyögtem, hogy "azt meg hogyan kell?".. De tényleg, milyen az a 'dögös' nézés? :D

2013. ápr. 24. 20:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát ha erőlteted annál rosszabb lesz :D
2013. ápr. 24. 20:14
 2/13 anonim ***** válasza:
A mai divat szerint így: [link]
2013. ápr. 24. 20:21
 3/13 A kérdező kommentje:
Második, nem pont erre gondoltam. :)
2013. ápr. 24. 20:31
 4/13 anonim válasza:
leveszed a melltartódat.
2013. ápr. 24. 20:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem erre gondoltál. :)
2013. ápr. 24. 20:43
 6/13 anonim ***** válasza:
annak szívből kéne jönnie, de gyakorolhatod a tükör előtt is :D
2013. ápr. 24. 21:49
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát akkor marad a gyakorlás a tükör előtt.:)
2013. ápr. 24. 22:33
 8/13 anonim ***** válasza:

Egyszerűen hidd el magadról hogy szexi vagy és dögös. És ez látszódjon a szemeden is.

[link]

[link]

[link]

ezek szerintem szexik. :) Bár lány vagyok

2013. ápr. 25. 01:11
 9/13 anonim ***** válasza:
hunyoríts, mutasd a legszebb oldaladat, túrj a hajadba...
2013. ápr. 25. 09:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Általában azt tartják szexinek, amikor kicsit lefelé fordítod az arcod és kicsit alulról nézel bele a kamerába, mellette picit összehúzod a szemed, mintha hunyorítanál. Van, akinek jól áll, ha kicsit kinyitja a száját résnyire, e ezt Neked kell tudnod, próbáld meg tükör előtt, ahol azt is fogod látni, hogy melyik az előnyösebb oldalad/melyik oldalad szereted jobban. Ha nagy az orrod, akkor szemből érdemes, ha nem egyforma méretűek a szemeid és nagy a különbség, akkor érdemes úgy fordítanod a fejed, hogy a nagyobb szemed távolabb essen a kamerától. A hajaddal babrálhatsz, de ha beállított kiegyenesített, akkor a tövét ne piszkáld. Próbálj meg úgy nézni az objektívbe, mintha az valakinek a szeme lenne és erősen keresnél benne valamit.
2013. ápr. 25. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!