Mit gondoltok az alakomról? Belefér ennyi pluszsúly? (kép)
Figyelt kérdés
Idén most voltam először odakint lengébb ruhában, és a barátnők megjegyezték, jobban áll, hogy híztam egy kicsit. A télen ugyanis 6 kilót felszedtem. Szerintetek is jó ez így, vagy fogyóznom kellene?
2013. ápr. 23. 16:15
11/20 anonim válasza:
vaskos max de jól áll neked egy kis husi :D
ha fogynál akkor tuti lemenne a melled is
max pár gyakorlatot csinálsz h karban tartsad magad(karra kéne)
de tényleg jól áll én szerintem
12/20 anonim válasza:
szerintem nem kell fogynod. jó az alakod. hány centi és hány kiló vagy?
13/20 anonim válasza:
nekem tetszik :)
hány cm és hány kg vagy?
14/20 A kérdező kommentje:
163 centi vagyok. A súlyomat legfeljebb privátban írom meg, ha valaki rámír, ide nem fogom kitenni...
2013. ápr. 29. 23:56
15/20 anonim válasza:
Ilyen combokkal szerintem 65 kiló simán lehetsz:-) De jól áll szerintem, ne fogyózz!
16/20 anonim válasza:
Dundujka. Az a minusz 6 megint lemehetne szerintem bár aztán egy szoknyából marha sokat látunk.
17/20 anonim válasza:
Ez a csaj így ahogy van nagyon jó csaj!(bokától a szájáig:D)
18/20 anonim válasza:
hát, manapság a malac a divat...
egyél nyugodtan , annyit amennyi belédfér, egyszer élünk!
19/20 anonim válasza:
Inkább ez mit anorexia!Ám ez még belefér csak kicsit kell még erősíteni lábra :) ha nem erősítesz az se baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!