Szerintetek csúnya vagyok?
Na már most:
-180 centi vagyok és 60 kg, és rengetegszer megkaptam hogy ez dagadtnak számít.
Ezen felül baromi göndör, szőke hajam van, vékony arcom, és kék szemem, és az elmúlt időben egyszerűen senkinek sem tetszik ahogy kinézek. (ha van rajtam smink akkor azért, ha nincs akkor meg azért.)
Kicsit bánt a dolog, mert anno nem éreztem magam rondának, de mivel mostanában rengeteg embertől megkapom alig akarok iskolába menni, mert a haverjaimon kívül mindig megfordulnak utánam, és mindig kinevetnek (és mondhatni szarul esik)
Növeszd meg a hajadat! Gyönyörű a hosszú szőke göndör haj. :)
Egyébként szerintem szép vagy.
Húha...Elképesztően hasonlítasz egy osztálytársamra. Ugyanilyen haj, ugyanilyen ajkak, szemek,öltözködési stílus.
Annyi különbséggel, hogy Neked finomabbak az arcvonásaid.
Nem vagy ronda. Nagyon is szép vagy. Szép a szemed, van melled és feneked na meg hosszú combod is ha már 180 cm vagy.
Egyáltalán nem vagy ronda. Hidd el. Viszont a kövérséget illetően van egy kis gond. ... Egy idióta aki azt mondja, hogy kövér vagy. Pont ideális a testsúlyod. Kövérnek max azért titulálnak, mert a magasságod miatt a végtagjaid is nagyobbak, ezért vastagabbak is hogy ilyen aranyosan és arányosan nézz ki mint jelenleg.
Bár részemről igaz nem látszik rendesen, de csípőben még nőhetnél :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!