Szerintetek csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
Na már most:
-180 centi vagyok és 60 kg, és rengetegszer megkaptam hogy ez dagadtnak számít.
Ezen felül baromi göndör, szőke hajam van, vékony arcom, és kék szemem, és az elmúlt időben egyszerűen senkinek sem tetszik ahogy kinézek. (ha van rajtam smink akkor azért, ha nincs akkor meg azért.)
Kicsit bánt a dolog, mert anno nem éreztem magam rondának, de mivel mostanában rengeteg embertől megkapom alig akarok iskolába menni, mert a haverjaimon kívül mindig megfordulnak utánam, és mindig kinevetnek (és mondhatni szarul esik)
2013. ápr. 20. 15:38
2/32 anonim válasza:
Na már most: kép nélkül mit mondjunk?
3/32 anonim válasza:
Kép nélkül hogy mondjuk meg hogy csúnya vagy-e. Agyf@sz kérdés.
6/32 A kérdező kommentje:
2*
2013. ápr. 20. 15:48
7/32 anonim válasza:
dehogy vagy csúnya, szerintem szép vagy ne hallgass a többiekre, legyen önbizalmad!!
Sok sikert! :)
8/32 anonim válasza:
nekem nem tetszel de nem vagy vészes
23F
9/32 anonim válasza:
nekem nem tetszel, de nem vagy csúnya
10/32 anonim válasza:
Hát nem vagy túl szép, de sztem a magasságod miatt fordulnak meg utánad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!