Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek csúnya vagyok?

Szerintetek csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Na már most:

-180 centi vagyok és 60 kg, és rengetegszer megkaptam hogy ez dagadtnak számít.

Ezen felül baromi göndör, szőke hajam van, vékony arcom, és kék szemem, és az elmúlt időben egyszerűen senkinek sem tetszik ahogy kinézek. (ha van rajtam smink akkor azért, ha nincs akkor meg azért.)

Kicsit bánt a dolog, mert anno nem éreztem magam rondának, de mivel mostanában rengeteg embertől megkapom alig akarok iskolába menni, mert a haverjaimon kívül mindig megfordulnak utánam, és mindig kinevetnek (és mondhatni szarul esik)

2013. ápr. 20. 15:38
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem aranyos lány vagy!:) Amúgy ne másnak akarj tetszeni először, hanem magadnak. Ha nem fogadod el magad olyannak amilyen vagy, szépnek, mert az vagy, ha nem hiszel abban h szép vagy..akkor mások mit lássanak??.Nekem is voltak gondjaim ezzel kapcsolatban, de tudod mit, Istent kértem hogy segítsen elfogadni magam olyannak amilyen vagyok, mert tudom hogy gyönyörűnek, értékesnek, eredetinek teremtett! Engem is kinevettek,de már egyáltalán nem érdekelnek.CSak elmegyek mellettük; mondjanak amit akarnak. Gondold át!:)
2013. ápr. 20. 16:10
 12/32 anonim ***** válasza:
55%

ez most komoly h azt írtátok rá h nem szép?? sztem meg nagyon szép vagy a hajad is nagyon jól áll és a szine is tetszik :) meg az alakod arcod is rendben van :)

20L

2013. ápr. 20. 16:13
 13/32 anonim ***** válasza:
79%
Akinek ez dagadt, azzal nagyon komoly gondok vannak agyilag!
2013. ápr. 20. 16:17
 14/32 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szép vagy:)
2013. ápr. 20. 16:26
 15/32 anonim ***** válasza:
Nagyon szép vagy :) A hajad is tetszik!
2013. ápr. 20. 17:14
 16/32 anonim ***** válasza:

Nekem már most tetszel, és akik más véleményen vannak rólad a suliban, azok még gyerekek... hidd el nekem :)

Más kedvéért viszont ne változtass, ha neked így jó

20/F

2013. ápr. 20. 17:30
 17/32 anonim ***** válasza:
54%

aki szerint 180 centihez 60 kilóval kövér vagy, azt fel kéne rúgni. 187 centi vagyok és 80 kiló, és még én sem súrolom a kövérség határát. uram isten milyen emberek vannak, ne hallgass ilyen idiótákra, ez szörnyű. egyébként csinos vagy. :)

27/N

2013. ápr. 20. 19:07
 18/32 anonim ***** válasza:

nem vagy csúnya, nyugi:)

sztem aranyos vagy.:D

és ha jól látom 1D-s poszter van a faladon?:DDD

2013. ápr. 20. 20:19
 19/32 anonim ***** válasza:
Nem vagy csúnya, de olyan furcsa a hajad az arcoddal. Mintha paróka lenne. Szerintem egy jó haj csodákra képes
2013. ápr. 20. 21:21
 20/32 anonim ***** válasza:
Helyes lány vagy, és egyáltalán nem vagy dagadt. A hajad meg nagyon jó.
2013. ápr. 20. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!