Szerintetek csúnya vagyok?
Na már most:
-180 centi vagyok és 60 kg, és rengetegszer megkaptam hogy ez dagadtnak számít.
Ezen felül baromi göndör, szőke hajam van, vékony arcom, és kék szemem, és az elmúlt időben egyszerűen senkinek sem tetszik ahogy kinézek. (ha van rajtam smink akkor azért, ha nincs akkor meg azért.)
Kicsit bánt a dolog, mert anno nem éreztem magam rondának, de mivel mostanában rengeteg embertől megkapom alig akarok iskolába menni, mert a haverjaimon kívül mindig megfordulnak utánam, és mindig kinevetnek (és mondhatni szarul esik)
ez most komoly h azt írtátok rá h nem szép?? sztem meg nagyon szép vagy a hajad is nagyon jól áll és a szine is tetszik :) meg az alakod arcod is rendben van :)
20L
Nekem már most tetszel, és akik más véleményen vannak rólad a suliban, azok még gyerekek... hidd el nekem :)
Más kedvéért viszont ne változtass, ha neked így jó
20/F
aki szerint 180 centihez 60 kilóval kövér vagy, azt fel kéne rúgni. 187 centi vagyok és 80 kiló, és még én sem súrolom a kövérség határát. uram isten milyen emberek vannak, ne hallgass ilyen idiótákra, ez szörnyű. egyébként csinos vagy. :)
27/N
nem vagy csúnya, nyugi:)
sztem aranyos vagy.:D
és ha jól látom 1D-s poszter van a faladon?:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!