Állítólag fura az ízlésem. Oké, tudom, hogy ez változó, de ez szerintem is így van. Szerintetek is fura? Miért van ez így?
Figyelt kérdés
Kétféle stílus tetszik srácokon. A punk/rocker/emós (amit azért veszek egy kalap alá, mert azért külsőben a mai rockerek és az emósok nem nagyon térnek el, és a punkhoz is közel áll, szerintem), és a raszta. Én annyira egyikhez sem tartozom, mert emós haj + átlagos/rockeres ruhák + punk zenék, vagy reggae. Valahogy ezek nekem sehogy sem férnek össze.2013. ápr. 18. 17:19
1/2 anonim válasza:
Miért ne férnének össze?
Jó,ha az emót nem nézzük(az nagyon nem jön be),akkor van egy csomó olyan ismerősöm akikre ezek illenek,keverik őket,tök jól megvannak vele.
2/2 anonim válasza:
ne foglalkozz vele mások mit modnanak.ha Neked ilyen a stílusod akkor ilyen.úgy élj és olyan zenéket hallgas,ahogy az Neked a legjobb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!