Csak szerintem ijesztőek a szőke emberek?
Figyelt kérdés
azokra gondolok, akik természetesen világos szőke hajúak. olyan ijesztőek. és furák. sosem szerettem a szőke embereket :(2013. ápr. 2. 02:01
4/11 anonim válasza:
hat nkem pedig pont a szokek tetszenek . de am a nemet szokek azok tenyleg ilyesztoek xdd
5/11 anonim válasza:
Hááát... Nem skatulyázom be így az embereket, de nekem is vannak bizonyos fenntartásaim :D Szőke, bájgúnár és féloldalasan mosolyog - na ettől áll a szőr a hátamon...
6/11 anonim válasza:
Szerintem szép a szőke hajszín.
Viszont ha a szemöldök is nagyon világos, olyan fehéres, az para, legalábbis olyan fura hatása van. Volt egy biztonsági őr a rossmannba, aki ilyen volt, szőke, és láthatatlan szemöldöke, utóbbi miatt eléggé tartotta tőle. De kiderült, hogy jó fej:)
7/11 anonim válasza:
Örülök, hogy nem vagyok egyedül, szerintem is ijesztőek. Főleg a természetes szőke, fehér bőrű és kék szemű emberek. Olyan horrorfilm érzés tör rám mindig, hy ilyet látok.
8/11 anonim válasza:
szerintem nem minden szőke ijesztő de azért van pár :D
pl mondjuk egy sötéthajú csaj aki sátánistának néz ki szerintem nem ijesztő,de mikor szőke,világos szemöldök,világos bőr. Br
10/11 anonim válasza:
Ja, marha ijesztő... [link]
Azt sem tudom hova fussak... de most komolyan, mi ebben az ijesztő? A szőke haj gyönyörű, olyan angyali, nem ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!