Bejön a fiúknak a feles haj?
Figyelt kérdés
Amikor valakinek a teteje barna, a vége meg szőke. Vagy fekete, szőke...
Szóval amikor nem egyszínű valaki haja, hanem 50-60%ban ilyen a többiben olyan.
2013. márc. 28. 20:06
1/8 anonim válasza:
Van akinek jól áll,de eddig csak szőke-feketében,meg fekete-pirosban láttam.
2/8 Panda Péter válasza:
nekem nem. de mondjuk nekem úgy egyáltalán nem tetszik a festett haj.
3/8 anonim válasza:
Nekem biztos nem, mert túl sok divatember, hypster, neoliberális, mindenféle emo-alfajok képviselői és idétlen japánhősnek beöltöző emberek szokták... Túl sok ellenségem hordott ilyet!
4/8 anonim válasza:
Semmi probléma sincs vele :) Bár az én esetembe ha az arc szép, onnantól nyerő :D
17F
5/8 anonim válasza:
amit Te mondasz az a berlin énekesnőjének volt N
6/8 anonim válasza:
Nekem pont ilyen hajam van, a teteje barna, az alja meg szőke..Amúgy ezt ombre festésnek hívják.
7/8 anonim válasza:
Volt egy lány akinek szőkés barna volt a haja. Barna alapon,szőke tincsek. Úgy belezúgtam hogy huh... De nemigen a haja miatt:-) Megvolt benne az a bizonyos plussz. Szerintem a szín nem lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!