Csak szerintem csinálnak bohócot a Viván a Randikommandóban résztvevő emberekből?
Figyelt kérdés
Úgy érzem "néha" túlzásba esnek, elveszik az emberek egyéniségét és nekem valahogy nem is szokott tetszeni a végeredmény... Csak én látom így?2013. márc. 30. 13:20
1/3 anonim válasza:
Szerintem jók az átalakítások, mindenkinek valami stílust adnak ami illik hozzá, érdekesebb, különlegesebb lesz tőle, és ugye ők is beleszólhattak hogy mit szeretnének, szóval teljesen jó szerintem.
2/3 anonim válasza:
Igen, de ha beleszólnak akkor megy a durcizás :// !!
Néha még joó is lesz, van olyan hogy ráéreznek és a végeredmény pozitív :)) !!
De olyan is van, amikor eléggé el van cseszve_ dehát izlések és pofonok !! :D:D
3/3 anonim válasza:
valakiből a jót hozzák ki, de általánosságba tényleg majmot csináltak belőlük. mondjuk ez inkább az első évadokra volt a jellemző, de néha most is. meg zsidrónak ez az állandó rövidhajvágási mániája. én értem,hogy szeret hajat vágni, de néhány csajnak elég idióta frizkót csinál, csak mert az elvileg divatos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!