Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak szerintem csinálnak...

Csak szerintem csinálnak bohócot a Viván a Randikommandóban résztvevő emberekből?

Figyelt kérdés
Úgy érzem "néha" túlzásba esnek, elveszik az emberek egyéniségét és nekem valahogy nem is szokott tetszeni a végeredmény... Csak én látom így?
2013. márc. 30. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jók az átalakítások, mindenkinek valami stílust adnak ami illik hozzá, érdekesebb, különlegesebb lesz tőle, és ugye ők is beleszólhattak hogy mit szeretnének, szóval teljesen jó szerintem.
2013. márc. 30. 13:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, de ha beleszólnak akkor megy a durcizás :// !!

Néha még joó is lesz, van olyan hogy ráéreznek és a végeredmény pozitív :)) !!

De olyan is van, amikor eléggé el van cseszve_ dehát izlések és pofonok !! :D:D

2013. márc. 30. 13:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
valakiből a jót hozzák ki, de általánosságba tényleg majmot csináltak belőlük. mondjuk ez inkább az első évadokra volt a jellemző, de néha most is. meg zsidrónak ez az állandó rövidhajvágási mániája. én értem,hogy szeret hajat vágni, de néhány csajnak elég idióta frizkót csinál, csak mert az elvileg divatos...
2013. márc. 30. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!