Mészáros Benjamin kérdése:
Ti milyen tetovállást varratnátok magatokra?
Figyelt kérdés
A válaszokat köszönöm :)2013. ápr. 6. 18:39
1/7 anonim válasza:
Semmilyet mert nem tetszene magamon,de másokon sokat láttam már ami tetszett,pl. az ilyen indás virágos minták.
2/7 anonim válasza:
Én kicsi tetoválásokban gondolkodok, több tervem is van. Helyekben: csuklóm belső fele, az egyik ujjam belseje, nyakam hátulja, és ott a fülem mögött fele, nem teljesen mögötte. Mintában pedig : horgony, végtelen jel, háromszög, kopasz fa , vagy madarak amik repülnek ( az a nyakamnál vagy a fülemnél lenne jó) (18/L)
3/7 anonim válasza:
Egy Triadot ( [link] esetleg a bokámra, vagy a lapockámra
Ha addigra, hogy oda jutok, jobb szemmel nézik majd a legtöbb munkahelyen a tetoválást, akkor egy egész kart befedő darab is jöhet, bár elég durva tűfóbiám van. :)
Az alkarom külső felére is szeretnék majd egy dalszövegrészletet (My chemical romance- Famous last words)
Csak ugye mivel 15 vagyok, van még mit alakulnia a stílusomnak és az ízlésemnek, szóval most ha lehetne, meg engednék se vágnék bele egyikbe se.
4/7 A kérdező kommentje:
[link] Itt van egy link.Sokat nézegettem de nemigen tetszett egyik sem.Mármint szép volt meg minden csak hát amit az utolsó is írt az ízlés.De én is vagy felkar külsejére vagy alkar belsejére vagy pedig a vádlimra varratnák valamit.Valami sárkányban gondolkodtam,de nincs semmi ötletem,sajnos.De azér köszönöm a kommenteket :)
2013. ápr. 6. 21:01
5/7 anonim válasza:
Egy hatalmas (ordító) tigrist a hátamra, fekete, sötétkék színben, ami egészen a nyak alatti részemtől a fenék feletti részemig tart.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem is nézne ki rosszul.A farka pedig előre nyúlhatna a válladon keresztül mintha rárakta volna :)
2013. ápr. 8. 21:46
7/7 anonim válasza:
Szerintem se, bár nem hiszem hogy megcsináltatom, nem bírom a fájdalmat :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!