Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak szerintem ritka manapság,...

Csak szerintem ritka manapság, hogy egy fiatal lánynak ápolt, természetes színű, hosszú, nem mű, egyszerű haja van?

Figyelt kérdés
Bárhova nézek minden nőnek vagy festett, vagy ápolatlan (töredezett [hajvasalótól], zsíros, festékkel együtt lenőtt haja van, ami a póthajjal együtt, vagy anélkül, tiszta hülyén vagy levágva. Nekem hosszú barna hajam van, soha életemben nem vasaltam, nem festettem, valamint rendszeresen ápolom, egyszerű a növése, csak a végéből szoktam vágatni, a hossza miatt. Viszont akárhol vagyok teljesen különcnek érzem magam, alig ha látok az én hajamhoz hasonló hajú lány.

2013. ápr. 5. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%
Én színezem, mert fakó szőkés eredetileg, de így élettel teli a színe. Ettől függetlenül ápolt és hosszú. :) De amúgy ez tényleg egy kicsit bunkó kérdés volt, vagyis inkább egoista. Elég lett volna feltenni a kérdést, a hejdegyönyörű"különc" hajad részletezését feleslegesnek tartom. ;)
2013. ápr. 5. 21:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

És mi van azzal, aki festi, de természetes a színe, vagy vasal, de nem látszik, mert mondjuk alapból hullámos, és nem marad soha teljesen egyenes? A lényeg az igényesség, és, hogy az ember jól érezze magát a bőrében, akár festet akár nem, vasal, nem vasal.

De a kérdésedre a válasz, tényleg ritka az, akinek természetesen is szép a haja, hajszíne és ezzel ő is meg van elégedve, és nem változtat rajta.

Fiatalabb koromban én is festegettem mindenféle színűre, próbálgattam magam, "kiéltem magam" mondhatni. 26 éves vagyok, mára nem festetek, viszont vasalom, különben úgy nézek ki a hajam, mint a "gyűrött ruha", hullámzik ide oda, felugrik a fejem tetejére, mert ott rövidebb, tépett frizurám van. A hosszú nem állna jól, mert rátapad a fejemre és úgy nézek ki, mint aki kopasz, lent meg lengedeznek a hullámok.

2013. ápr. 5. 21:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem természetes a hajszínem( szőkésbarna , sötétszőke) csak vasalom. De nem látszik rajta , mert nem töredezett. Odafigyelek arra ,hogy mértékkel vasaljam. :)
2013. ápr. 7. 11:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A tapasztalatom az, hogy valóban sokan festik vagy színezik a hajukat. A hajszínem egyébként természetes, eredeti. Szerintem nem különcség, ha az ember nem festi a haját. 15 évvel ezelőtt Magyarországon még azt tartották sokan különcségnek, ha valaki festette a haját.

:-)

2013. máj. 25. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!