Külsőleg, belsőleg mit gondoltok rólam 1. ránézésre? 13/L (képek)
Ne forgasd ki a szavaimat. Ráncolja a homlokát nyugodtan HA mimikát használ egy beszélgetésnél pl...De egy fénykép elkészítéséhez mi a francnak ráncolja ? Csak csúnyább lesz tőle a képen, nem pedig szebb és menőbb...
"megnézném azt az egészséges hajat"
Most erre mit mondjak? Tényleg egészséges ha hiszed ha nem, de akkor ne hidd el, tudok majd aludni az éjjel ;)
Azért ez nagyon nem így van.. Hogy így kezdődik : hajfestét, smink. Én is így "kezdtem" de soha nem voltam ilyen kis pózerkedős, mindig is utáltam az ilyet....Szóval nem, NEM így kezdődik.
Úgy kezdődik, hogy valaki alapból vevő erre, tökmindegy festi-e vagy sminkeli-e magát.
aranyos vagy, csak ne vágj fényképezéskor flegma pofákat. :)
és az első képen szebb a hajszined mint a harmadikon.
Belsőleg mit lehetne gondolni? Semmit.
Külsőleg viszont nagyon szép lány vagy ;)
Várj.. jól látom, hogy orrpc-d van? Jesus.. -_-
Azt gondolom rólad, hogy legtöbbet vízszintesben vagy, fektetett k*rva, ropogósra vasalt, és vörösre mázolt hajjal.
Túl van vakolva a fejed, mint a szomszéd háza, miután átfestették sötétkékről fehérre. Kissé átütött a szín, ezért még 7 réteget fölvittek. Szánalom. Kevesebb műmosoly, hajvasalás, bájolgás, illegés-billegés a kiszuperált telefonoddal, és máris érsz valamit. ;)
Az összeragadt szempilla ocsmány, igénytelen, összecsapott munka. Ha már sminkelsz is 13 évesen, akkor azt is csináld jól! Bár, ha jól látom, mostanában ez tetszik a fiúknak..
Ez csak egy vélemény.;)
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!