Még az első kép a legjobb szerintem. Persze nem az 'arcba fotózom magam' jellege miatt. Tetszik, hogy félalakos. A hajvégeden már látszik, hogy megártott neki a sok festék... Proli jellege van. A második képen bájos a mosolyod, csak épp a kép nem előnyös, torz az arcod. Az utolsó képen a szemceruza szörnyű. Rosszul van elkészítve, csak kicsinyíti a szemed. Látszik, hogy fiatal vagy, de idősebbnek szeretnél látszani. A környezet sem valami illusztratív, a panelek telepi trógert csinálnak belőled. Nem hozol ki eleget magadból a képek alapján. Tényleg jobban jártál volna, ha az orrpc-t hanyagolod a hajfestéssel egyetemben. Az utolsó képen szépen látszik az arcod, hogy nincs az arcodba vasalva. Hordd így és mosolyogj továbbra is! :)
2013. ápr. 5. 19:22
13/33 anonim válasza:
Még az első kép a legjobb szerintem. Persze nem az 'arcba fotózom magam' jellege miatt. Tetszik, hogy félalakos. A hajvégeden már látszik, hogy megártott neki a sok festék... Proli jellege van. A második képen bájos a mosolyod, csak épp a kép nem előnyös, torz az arcod. Az utolsó képen a szemceruza szörnyű. Rosszul van elkészítve, csak kicsinyíti a szemed. Látszik, hogy fiatal vagy, de idősebbnek szeretnél látszani. A környezet sem valami illusztratív, a panelek telepi trógert csinálnak belőled. Nem hozol ki eleget magadból a képek alapján. Tényleg jobban jártál volna, ha az orrpc-t hanyagolod a hajfestéssel egyetemben. Az utolsó képen szépen látszik az arcod, hogy nincs az arcodba vasalva a hajad. Hordd így és mosolyogj továbbra is! :)
2013. ápr. 5. 19:22
14/33 anonim válasza:
az első képen nagyon nem vagy szimpatikus a flegma arckifejezésed miatt meg hogy túl van smineklve a szemed.
a második képen cuki csajnak tűnsz:)
a harmadikon pedig tipikusan "tömeglány", teljesen átlagos, de olyan akar lenni, mint mindeki más. szval nem szimpi, de nem is unszimpi. viszont a hajszíned tetszik:)) mondjuk 13 évesen még nagyon korai, és ribancos, ha fested a hajad, de ettől függetlenül jól áll (sztem ha idősebb leszel, fesd be ilyenre):) 15L
2013. ápr. 5. 19:29
15/33 anonim válasza:
tipikus tucat pózer tinikiscsaj... mikor rákattintottam a kérdésedre, pontosan ilyen képekre számítottam.
2013. ápr. 5. 19:44
16/33 anonim válasza:
Miért ne festhetné valaki 13 évesen a haját ? Mi baja lesz tőle??? Semmi. Akkor meg hagyjátok békén.
Amugy szerintem is tucatcsaj vagy és légyszi ne ráncold egyfolytába a homlokod (összes képen azt csinálod) és már most látszik, hogy meg van az eredménye tök mély ráncaid vannak a homlokodon, nagyon ronda leszel 30 évesen ha igy folytatod.
2013. ápr. 5. 20:21
17/33 anonim válasza:
1. képen flegma vagy
2. második képen egy rossz Bea asszony. Ilyen" tipikus pózolós k. vagyok."
3. harmadik és rohadtékpózolós
2013. ápr. 5. 20:26
18/33 anonim válasza:
ma 20:21
Miért ne ráncolhatná a homlokát? Mi baja lesz tőle?? De a hajfestésért ne szóljunk be. 30 évesen nem a ráncokkal lesz baj a homlokán, hanem azzal, hogy nem lesz haja, mert gyerekként már festi a haját ezerrel...
2013. ápr. 5. 20:33
19/33 anonim válasza:
Ronda ráncos lesz az lesz a baja aztán majd veheti 10ezrekért a szart sem érő ránctalanítókat. Én is 13 évesen kezdtem kb festeni a hajam most 25 vagyok és semmi baja a hajamnak egészséges nagyon. Manapság már olyan hajfestékeket gyártanak amik nem roncsolják a hajat, semmi baja nem lesz tőle.
2013. ápr. 5. 20:48
20/33 anonim válasza:
Hát, megnézném én azt az egészséges hajadat....Remélem te sem ráncoltad a homlokod gyerekkorodban. Ja, és nevetni sem szabad, mert a nevetőránc is hamar meglátszik...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!