Babát szeretnénk, mit gondoltok 84 kg nagyon sok kezdősúlynak? 170 cm magas vagyok, és arányosan oszlik el rajtam, ránézésre nem látszom annyinak. Szeretnék fogyni de elég nehezen megy.
én az előző terhességemet 82 kilóval kezdtem, volt rajtam min. 10 kg. nem híztam sokat, 12 kg-ot. de így is sok volt nagyon.
most a 2-at 69 kg-mal kezdtem, és már híztam 3 kg-ot. valószínűleg mert alig ettem, és fogyókúráztam előtte. hiába figyelek oda mit eszem, jönnek a kilók :( és valószínűleg több lesz a hízás, mint 12 kg.
szóval ha tudsz, és akarsz fogyózz a baba előtt, de neked nem olyan kóros a kilóid száma szerintem
az utolsó vagyok...nem 10 kg fölösleg volt rajtam, hanem 20
bocsi
Én 85 kg-al kezdtem a terhességet és mindössze 9 kilót szedtem fel, de az sem maradt rajtam a szülés után.
Szerintem a súlyunk testalkat függő is, azt meg butaságnak tartom, hogy valaki a súlytöbblet miatt nem esik teherbe. Hidd el ráérsz a súlyoddal foglalkozni miután túl leszel a szülésen és a szoptatáson. Minden jót neked.
szia! a többieknek teljesen igazuk van! (egyébként én 80 kg vagyok 170 cm-vel, tavaly ilyenkor még csak 67 voltam. azóta van egy 8 hónapos fiam és megint terhes vagyok, 13. hétben :)
csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a torna nagyon jó ötlet! és ha terhes leszel se hagyd abba a mozgást, a kismama tornákat bátran merem ajánlani!
egészen más ha az ember 10-15 kg-os súlyfeleslegét erős izmok cipelik :) ezzel sokat tehetsz, hogy elkerüld a magas vérnyomást, cukorbetegséget, toixémiát!
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!