Lefogytam és kisebbek lettek a melleim. Mit csináljak?
kb 5 kg-ot fogytam az elmult fél évben és 75C-s melltartót hordtam de most van amikor a 75B is nagy:( és látom is h jóval kisebbek. az alakom most pont jó.lehet hogy hiznom kéne picit és "viszajönne valammi" a mellemre vagy van valami megoldás erre? tapasztalatokat irhatnátok!
(161cm, 46 kg)
ez ezzel jár.
nem véletlen, hogy az hivatásszerűen fitneszelő/testépítő nőknek vagy nincs mellük, vagy műanyag.
ezerszel elmondtuk itt is és máshol is, vigyázzatok a sok fogyókúrával, mert megszívjátok...
ha elkezdesz hízni, az nem a melledre fog rakódni, hanem a hasadra, meg a combodra. A cicid azt buktad.
boccccs de egy rohadt szóval nem mondtam h fogyokúráztam!! nem vagyok annyira hülye hidd el...képzeld el személyes okok miatt fogytam ennyit:(és még máig alig tudok enni minden nap csak keveset!!
mind1 legalább szép alakom van:)ennek örülök mert a mai világban annyi szép lány túlsúlyos.sajnos.
nem baj ha nem olyan a mérete mint amiennek szeretnéd,ha viselni tudod akkor minden okés:) szexis fehérnemükkel sokkal vaditóbb tud lenni mint pl egy lógósabb mell.
amugy meg már annyi mindent bele lehet dugni a melltartoba tömésként:) barátnőmnek se nagy de olyan kis formás és ő is ilyen szilikon betétet hasznal.és nem drága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!