Mit szólnátok, hogyha valaki 14 évesen csinálna magának egy 1 mm-es fültágítót?
Figyelt kérdés
csak 1mm-est többet nem :)2013. ápr. 4. 16:52
1/12 anonim válasza:
Szerintem az még elviselhető :) olyan 6mm-ig nem rossz azon felül már nem tetszik,de persze fontos,hogy a szüleid megengedjék :)) 13/L
2/12 anonim válasza:
1 mm? Az annyi, mint egy tágabb lyuk a fülbevalónak.
4/12 anonim válasza:
1 mm... ismered a mértékegységeket? a fültágító kb 3-4 militől sejteti,hogy ő nagyobb akar lenni,mint egy normál lyuk a füleden.
5/12 anonim válasza:
ha meghúzod a fülcimpád, lehet most is van akkora lyuk a füledben :D
viccet félretéve, ha a szüleid belemennek, és tényleg úgy érzed hogy ezt szeretnéd... nekem személy szerint 10 mm-ig tetszik akárhogy, utána meg tömött tágesszel.
6/12 A kérdező kommentje:
hát úgy 1mm-t úgy értetem hogy kezdetnek és fokozatosan max.5-6 mm lenne :)
2013. ápr. 4. 18:03
7/12 anonim válasza:
Szerintem egyrészt nem szép, másrészt lehet, hogy megbánod (mint, ahogy ezt már nem egy embertől olvastam..), szóval szerintem várj még pár évet, aztán, ha nem gondolod meg magad, max akkor..
Bár 1 mm még az fülbevalómnál is vékonyabb:)
8/12 anonim válasza:
a "csak 1 mm" nem azt jelenti,hogy kezdetnek 1 mm.
9/12 anonim válasza:
Pont lesz@rnám. Az akkora, mint egy légypiszok.
10/12 anonim válasza:
Szerintem csúnya(5-6mm),és ha a szülei helyében lennék,nem engedném neki...15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!