Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ehhez?

Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
A barátomnál lakok félig mivel minden nap együtt alszunk és ugye ott is van hajkefém és észre vettem,hogy az anyja használja és olyan gusztustalanul nézett ki sok haj volt benne én másikat használtam már ezek után és kidobtam erre az anyja kivette a kukából és azóta ott van a fürdőbe azt használja? A másik amitől iszonyodom,hogy ott hagytam a borotvámat erre mikor használni akartam nagy szőrszálak voltak benne ami biztos nem az enyém! nem mondtam a barátomnak mert kínos aztán most megint ott hagytam a borotvámat és most nem volt enne szőr de miután leszőrtelenítettem pont intim helyen.. kipattogzott pedig nem szokott ,lehet használta? Meg az is kiborító,hogy a töröklközőket úgy használják barátom is bemegy és használt törölközt amibe lehet az anyja törölközött abba törli meg magát ,én mindig veszek újat ki de volt,hogy ott hagytam és vizes volt utána szóval használták ,hogy mondjam ezt meg a barátomnak?ja és az volt a legjobb,hogy nyáron elhasználta a tusfürdőmet az unokáival de olyan szinten h egy csepp ha maradt belőle,na azóta ha vesz tusfürdőt azt használom és az ő hajlakkját használom .
2013. febr. 25. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Fésűre, borotvára és törölközőre én is allergiás vagyok, ha más használja. Na, de a tusfürdőt kicsit túlzásnak érzem. :D

Szólni szerintem hiába szólnál, mert maximum sértődés lenne belőle. Rakd el a cuccaid egy fiókba vagy valahova. Lényeg, hogy ne hagyd elől.

2013. febr. 25. 16:20
 2/3 anonim ***** válasza:
próbáljatok különköltözni! nem tudom mennyi idős vagy, de én megértem, hogy szar másokkal együtt élni:) valószínűleg a többieknek még rosszabb
2013. febr. 25. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:

fogod ezeket és beviszed barátod szobájába, mert gondolom ott is van esetleg egy saját szekrényed

nekem van barátomnál kis helyem, oda berámolok azt szavassz

2013. febr. 25. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!