Ezekkel a körmökkel hogy lehet mosakodni?
Én nem vagyok ostoba.
Én igényes vagyok,és mellesleg nő!
És direkt írtam ilyen lekezelő hozzászólást az ilyen körmöt viselő nőkhöz intézve,mert nőként pontosan tisztában vagyok avval,hogy hogyan kell tisztálkodnunk,és tampont felraknunk stb.
Én elhiszem,hogy meglehet tanulni,de szerintem undorító.
Az ilyen hosszú köröm alá bizony bemegy a kosz,megtanulhatod,hogyan töröld ki a fenekedet,és rakj fel egy tampont,de nőként az első dolog ami eszembe jut,ha meglátok egy ilyen körmöt,hogy igénytelen,és elönt az undor.
Az ilyen nőknek,akiknek ilyen körmük van,az esetek többségében olyan nők akik hatalmas gonddal bajjal ügyelnek a külsejükre,hogy rendben legyen a smink.Rendben legyen az alak,a ruha,minden szép legyen,menő,és divatos.
Aztán elmész hozzájuk,és meglátod,hogy leggyakrabban ezeknek a nők a külsejükkel foglalkoznak a legtöbbet,a háztartásuk már nincs ilyen rendben.Az otthonuk már nem ilyen takaros.Főzni már annyira nem tudnak.Mert állandóan a külsejükkel vannak elfoglalva,és reggelenként vagy esténként nem avval vannak elfoglalva,hogy rendbe tegyék a lakásukat,hanem avval,hogy elmenjenek még szoláriumba.
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Ez a köröm csúnya,nem esztétikus,és már kifejtettem mi jut eszembe róla,ennyit erről.
A hozzászólásaid alapján,pedig pontosan olyan primitívnek tűnsz mint a körmök a képen!
Aha, tényleg ilyen vagyok. A kosz megesz :D Ja, és csokibarna is vagyok a szolitól. A seggem meg szaros. :D
Jól látod.
Én odaírtam,hogy tisztelet a kivetélnek.
Abból gondolom,hogy te is ezt a tábort erősíted,hogy nem tudsz igényesen fogalmazni.
Tisztában vagyok avval,hogy mi az a körömkefe,de azért köszönöm a felvilágítást!
Mondom, igazad van. Én egy tapló, szarosseggű, fogalmazásképtelen plázacica vagyok. Ennyi. :D
Mostmár megnyugtathatod a háborgó lelked, hogy igen, a hosszú körmű nők ilyenek, és te vagy az etalon, hogy nem csak a lelked, de a lakásod, és a körmöd is tiszta. Megtudtad, hogy ezekkel csak koszosnak, és tahónak lehet lenni. Remélem, boldog lesz a húsvétod, sok locsolót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!