Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezekkel a körmökkel hogy...

Ezekkel a körmökkel hogy lehet mosakodni?

Figyelt kérdés
vagy egyszerűen bármit
2013. ápr. 1. 12:37
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
azért tettem fel a kérdést, mert mindegy nekem. logikus, nem?
2013. ápr. 1. 13:03
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
ok. meg lett magyarázva. meg kell szokni. egyéb kérdés?
2013. ápr. 1. 13:08
 13/24 A kérdező kommentje:
ennyire szar az életed?
2013. ápr. 1. 13:12
 14/24 anonim ***** válasza:
61%

Én nem vagyok ostoba.

Én igényes vagyok,és mellesleg nő!

És direkt írtam ilyen lekezelő hozzászólást az ilyen körmöt viselő nőkhöz intézve,mert nőként pontosan tisztában vagyok avval,hogy hogyan kell tisztálkodnunk,és tampont felraknunk stb.

Én elhiszem,hogy meglehet tanulni,de szerintem undorító.

Az ilyen hosszú köröm alá bizony bemegy a kosz,megtanulhatod,hogyan töröld ki a fenekedet,és rakj fel egy tampont,de nőként az első dolog ami eszembe jut,ha meglátok egy ilyen körmöt,hogy igénytelen,és elönt az undor.

2013. ápr. 1. 13:24
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Hát, akkor hányjál! Meg ne nézd. Egyébként a kosz a rövid köröm alá sokkal hamarabb bemegy, és ott is marad. Ez alá pedig be sem megy.
2013. ápr. 1. 13:35
 16/24 anonim ***** válasza:
57%

Az ilyen nőknek,akiknek ilyen körmük van,az esetek többségében olyan nők akik hatalmas gonddal bajjal ügyelnek a külsejükre,hogy rendben legyen a smink.Rendben legyen az alak,a ruha,minden szép legyen,menő,és divatos.

Aztán elmész hozzájuk,és meglátod,hogy leggyakrabban ezeknek a nők a külsejükkel foglalkoznak a legtöbbet,a háztartásuk már nincs ilyen rendben.Az otthonuk már nem ilyen takaros.Főzni már annyira nem tudnak.Mert állandóan a külsejükkel vannak elfoglalva,és reggelenként vagy esténként nem avval vannak elfoglalva,hogy rendbe tegyék a lakásukat,hanem avval,hogy elmenjenek még szoláriumba.

TISZTELET A KIVÉTELNEK!

Ez a köröm csúnya,nem esztétikus,és már kifejtettem mi jut eszembe róla,ennyit erről.

A hozzászólásaid alapján,pedig pontosan olyan primitívnek tűnsz mint a körmök a képen!

2013. ápr. 1. 13:46
 17/24 anonim ***** válasza:
4%
Lehet, h nem hallottâl ròla, de van egy szuper talàlmâny, a KÖRÖMKEFE...sajnos sok olyan vendégem van, aki nem ismeri...ez az undorítò, és nem a hosszù köröm.
2013. ápr. 1. 13:48
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Aha, tényleg ilyen vagyok. A kosz megesz :D Ja, és csokibarna is vagyok a szolitól. A seggem meg szaros. :D

Jól látod.

2013. ápr. 1. 13:48
 19/24 anonim ***** válasza:
61%

Én odaírtam,hogy tisztelet a kivetélnek.

Abból gondolom,hogy te is ezt a tábort erősíted,hogy nem tudsz igényesen fogalmazni.

Tisztában vagyok avval,hogy mi az a körömkefe,de azért köszönöm a felvilágítást!

2013. ápr. 1. 13:57
 20/24 anonim ***** válasza:
52%

Mondom, igazad van. Én egy tapló, szarosseggű, fogalmazásképtelen plázacica vagyok. Ennyi. :D

Mostmár megnyugtathatod a háborgó lelked, hogy igen, a hosszú körmű nők ilyenek, és te vagy az etalon, hogy nem csak a lelked, de a lakásod, és a körmöd is tiszta. Megtudtad, hogy ezekkel csak koszosnak, és tahónak lehet lenni. Remélem, boldog lesz a húsvétod, sok locsolót kívánok!

2013. ápr. 1. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!