Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy nézek ki szerintetek? 19/F

Basara kérdése:

Hogy nézek ki szerintetek? 19/F

Figyelt kérdés

[link]

Kiváncsi vagyok mások véleményére,épitő jellegű kritikát szivesen fogadok.

2013. márc. 31. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Átlagosan nézel ki, jól állna egy hosszabb haj neked, kevésbé lenné átlagos vele.
2013. márc. 31. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Neki kéne állni sportolni, a kozmetikus megcsinálja a szemöldököd, az optikában meg vehetsz előnyösebb szemüveget. A kép amúgy nem túl jó minőség, szerezni kéne barátokat, akik lefotóznak. Átlagos vagy amúgy.
2013. márc. 31. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:

átlagos vagy, lehetnél kicsit "erősebb", bár így kabátban a testalkatodból sokminden nem látszik.

egyetértek az elsővel: hosszabb haj jobban állni.

informatikus alkatnak tűnsz.

2013. márc. 31. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell erősítened, legalábbis nekem a vékony pasik jönnek be. A hajad egy kicsit vöveszd meg, jól állna az ilyen fociséró :D [link] (ne a csávót, hanem a hajat nézd.)

Egyébként szerintem rendben vagy :)

18/L

2013. márc. 31. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne vágj ilyen halál komoly fejet, és ne fotózd magad tükörben. Egyébként szerintem van benned valami sármos.
2013. ápr. 1. 00:10
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
mint egy rakás szar
2013. ápr. 1. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:
átlagosan, nem tudom mit lehetne rajtad megváltoztatni. talán szemüveg helyett hordj kontaktlencsét.
2013. ápr. 1. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!