Basara kérdése:
Hogy nézek ki szerintetek? 19/F
2013. márc. 31. 13:36
1/7 anonim válasza:
Átlagosan nézel ki, jól állna egy hosszabb haj neked, kevésbé lenné átlagos vele.
2/7 anonim válasza:
Neki kéne állni sportolni, a kozmetikus megcsinálja a szemöldököd, az optikában meg vehetsz előnyösebb szemüveget. A kép amúgy nem túl jó minőség, szerezni kéne barátokat, akik lefotóznak. Átlagos vagy amúgy.
3/7 anonim válasza:
átlagos vagy, lehetnél kicsit "erősebb", bár így kabátban a testalkatodból sokminden nem látszik.
egyetértek az elsővel: hosszabb haj jobban állni.
informatikus alkatnak tűnsz.
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem kell erősítened, legalábbis nekem a vékony pasik jönnek be. A hajad egy kicsit vöveszd meg, jól állna az ilyen fociséró :D [link] (ne a csávót, hanem a hajat nézd.)
Egyébként szerintem rendben vagy :)
18/L
5/7 anonim válasza:
Ne vágj ilyen halál komoly fejet, és ne fotózd magad tükörben. Egyébként szerintem van benned valami sármos.
7/7 anonim válasza:
átlagosan, nem tudom mit lehetne rajtad megváltoztatni. talán szemüveg helyett hordj kontaktlencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!