Szerintetek 1-10 ig, hogy nezek ki? Mi a szép rajtam és mi nem?
6-os
az alakod szép, az arcod már nem. a duda orrod nem valami vonzalomkeltő, mell mondjuk annál inkább
az első képen a jellem sem szimpatikus, semmi nőiességet nem látok, pedig 25 körülinek nézlek
egy fekete haj jól állna neked. de sztem nem te vagy az utolsó képen
20f
1. Ne fesd a hajadat, legyen természetes színű! Ezek közül a frizurák közül sztem az 1. képen látható áll a legjobban.
2. Ne viselj műkörmöket, inkább kicsit növeszd meg a természetes körmeidet, és táplálkozz úgy, hogy erősek, egészségesek legyenek.
3. Kevesebb gyűrűt viselj (ne 3-at egy kézen), és a 2. képen látható fülbevaló és műanyag karkötők is felejtősek.
Amúgy egész jó vagy, az alakodat határozottan jónak találom.
F
Szerintem szép vagy, jó kisugárás, pozitiv személyiségnek tűnsz. Tetszik a frizurád és az alakod is.
Nekem csak a szemed nem tetszik, mert nem szeretem a barna szemet, de amúgy sokmindenkinek biztos pont az tetszik rajtad.
8/10
Nekem tetszik, hogy mosolyogsz. Jól áll :) Szép a szemed és úgy az egész arcod. orrod nem tűnt volna fel, ha nem említik előttem, mert elterelte más a figyelmem :) Az alakod is jó. Látszik, hogy nem az a totál vékony.
(Műköröm szerintem is fölösleges pénzkidobás. Csak a lányok vannak oda érte, fiúkat-férfiakat nem izgatja...)
Szóval nekem nagyon tetszel :P 10/9
20/F
Az utolsó kép elég fura, nem is tudom, túl sötét rajta a bőröd, ez nem szép, viszont a hajad színe azon a legjobb, a lenövéses szőke nem valami szép. Van egy kis túlsúlyod, amit nem ártana leadni, meg sportolni vagy valami hogy izom is legyen rajtad. Ami különösen ronda azok az óriási műkarmok... egyszerűen nincs rá jobb szó, mint hogy ocsmány.
Amúgy ezeket leszámítva egy szép lány lennél, aranyos arcod van, ez a vállig érő haj nagyon jól áll, szépek a szemeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!