Szerintetek 1-10 ig, hogy nezek ki? Mi a szép rajtam és mi nem?
2013. márc. 15. 13:03
11/19 anonim válasza:
nagyon aranyos mosolyod van:)) a szemed is nagyon tetszik,és (ugyan én az ettől vékonyabb lányokat szeretem) az alakod is nagyon jó:) szerintem mi a legjobb, hogy pozitív, aranyos a kisugárzásod:) egyedül az orrod nem tetszik, de az is csal akkor észrevehető, ha csak arra koncentrálok:) 10/9 :))
12/19 anonim válasza:
átlagos, az alakod jó. szimpatikus csaj vagy.
13/19 anonim válasza:
hány éves voltál a képek készítésekor?
14/19 anonim válasza:
A mosolyod szép, a hajad undorítóan száraz és szálkás. Valamit kezdj vele. Az alkatod elmegy, bár lenne mit formásítani rajta.
Ja és máskor ne tegyél ki olyan képet, amin virít az izzadságfoltod, mint pl. a 2.képen.
15/19 anonim válasza:
Első ránézésre egy szimpatikus, jó kisugárzású lányt látok, őszinte mosollyal az arcán (amit nem lehet csak úgy megjátszani!). És szép vagy. A hajad szerintem a 3. képen a legjobb, formát, és színt illetőleg egyaránt. És jobban áll a szőkés, mint a barna. Fogynod nem kellene, esetleg csak kicsit formázni, feszesíteni, de jó alakod van már alapból is. Marad ilyen pozitív, és mosolygós, ezek nagyon jó tulajdonságok az emberek szeretnek ilyen emberek közelében lenni.
16/19 anonim válasza:
Szia. Szerintem,a dudli orrod plasztikaztathatnád..viselj kontaktlencsét,mert egyszerüen undorito szinu szemed van,a tulsulybol faragni kellene..szoval,én mint fotós,nem valogatnalak be egy címlapfotozasra sem. Bocs az oszintesegert,de te kerdezted a velemenyunket.
19/19 anonim válasza:
amúgy a 2.képen eléggé bevirít az izzadságfolt!XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!