Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van rajtam egyáltalán valami...

Van rajtam egyáltalán valami szép?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már tettem fel kérdést, nem tudom mit tegyek, az önbizalmam már a béka popója alatt van. Mi legyen? Mit hozhatok ki magamból?

[link]

[link]

[link] (parti-fotó, azért ilyen érdekes..)

2011. okt. 19. 20:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%

Te egy nagyon szép lány vagy és ahogy egyre idősebb leszel csak még szebb leszel. Fognak itt fikázni sokan, csak mert jól esik nekik. Ne törődj velük. A seggüket a földhöz vernék ha ilyen nőjük lenne.

Teljesen rendben vagy.

2011. okt. 19. 20:02
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Megint te? Nyugi, nem vagy csúnya, átlagos vagy, az évek alatt kikupálódhatsz, pláne ha majd nem használsz ciklámen rúzst.
2011. okt. 19. 20:08
 3/21 A kérdező kommentje:
mondom bulis kép, ami más kategória:)
2011. okt. 19. 20:09
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
szép vagy, mit akarsz? a szépség amúgy is relativ és belülről sugárzik, de tényleg jól nézel ki!
2011. okt. 19. 20:10
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem helyes vagy az idő során nőisebb lesz majd az arcod és ezzel együtt szebb leszel :) ne legyél önbizalom hiányos örülj neki hogy egészséges és szép lány vagy nem kell a tökéletességre menni.. sokszor egy kis hiba adja meg az összhatást abban hogy valaki gyönyörű legyen.
2011. okt. 19. 20:11
 6/21 A kérdező kommentje:
Csak mert - tudom, hogy hülyeség - de engem érdekel, hogy egy ember, aki szembejön velem az utcán, mit gondol. Próbáltam már pár(száz)szor le$zarni a fikázókat, akik mindig vannak (főleg lányok gonoszak), de nem megy.
2011. okt. 19. 20:12
 7/21 anonim ***** válasza:
még esetleg annyit hogy a fuludat ne így válaszd el :) mert ez nem előnyös :) szépen növeszd meg a hajad :) elől pedig szép hajráf vagy csatold fel a fuflu résznél
2011. okt. 19. 20:13
 8/21 anonim ***** válasza:
tök szép vagy,kár a hisztiért
2011. okt. 19. 20:13
 9/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy csúnya egyáltalán, max egy hajstílus váltás tudok elképzelni tépett oldalas frufruval, elöl fokozatosra vágva, hogy keretet adjon az arcodnak. Sminktrükköket olvashatsz, ha sminkelsz rendszeresen, hogy az arcsontodnak megfelelően hogyan használj arcpirosítót, ami kiemeli az arcod előnyös vonásait és egy csini ruha is sokat dob. A mai tizenéves csajok szeretnek úgy öltözni mint egy fiú, lógós farmer, sportcipő, pulcsi. Vegyél fel magasabb sarkú cipőt, ami kihangsúlyozza a feneket, magasabb leszel, melled is jobban ki lesz "dobva", egy szép ing, kis ékszer. Ennyi a titok. Nem vagy te csúnya kicsit sem, max slampos, mint a mai tinik (bár ez a képekről nem 100% derül ki)
2011. okt. 19. 20:14
 10/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy:
2011. okt. 19. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!