Van egyáltalán rajtam kívül még olyan huszonéves lány aki nem sminkeli mindig magát?
Van, bár én már harmincéves... Sose sminkeltem magam. Nem éreztem szükségét és zavarna is a mindennapokban.
Néhányszor csináltak nekem alkalmi sminket. Amolyan színpadi szereplés elengedhetetlen volt. Akkor is zavart, hogy mikor fáradtak a szemeim, nem tudtam megdörzsölni, stb.. :-)
De hétköznapokban ilyet soha... Néha egy szájfény esetleg. Vagy ha kiüt egy nagy ragya a képemen, akkor csak azt a pöttyöt tompítom egy 625ezer éves alapozóval.
Körmömet is szökőévente ha festem, azt is csak világos színűre.
Nem hinném, hogy jobb lenne attól, ha festeném magam...
en is 14 eves koromban ki sem mozdultam a hazbol, ha nem voltam kisminkelve, es nem szamitott mennyire kenyelmetlen a ruha, mert divatos volt.
most 21 evesen nem sminkelem magam, esetleg spiral, szajfeny, es lazan oltozok. mindez jol all, elegans, egyszeru. az arcborommel minden rendben.
mar csak azon gondolkozom, hogy lehettem akkor idiota?
Én változó. Volt olyan időszakom, amikor smink nélkül ki se léptem az utcára (17-18 évesen, mert előtte anyukám tiltotta), aztán ez redukálódott.
Most a szempillám tartós festékkel befestem, ez jó, mert egy hónapban egyszer elég, és valójában észre se venni, hogy van rajta festék, csak kicsit szebb, így ha nincs semmi extra dolog, akkor csak ez van rajtam. Meg színezett labellot teszek a számra.
A bőröm alapvetően rendben van, ha valami miatt ragyásabb lennék a kelleténél, és van időm, akkor felteszek púdert, de nem jellemző (ha nincs időm az arctisztításra, akkor a púderezésre sincs :)).
igaz én 18 vagyok de én csak 1 kis alapozót szoktam az arcomra tenni a hideg időkben mert nekem piros és nem tetszik, az alapozó meg kicsi színt ad.. :) meg rózsaszines szájfényt a tűzpiros számra... :)
ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!