Van olyan rajtam kívül, aki egyáltalán nem használ parfümöt?
22 éves lány vagyok, és nem tudom, mi a jó a parfümben. Nem dobok ki ezer forintokat azért, hogy pár centiről valaki megérezzen rajtam valami illatot. Kellemes, alig érezhető illatú dezodort használok és kész. Ja, és volt is, van is barátom, és nekik is mind ugyanez volt a véleményük:)
Szóval most komolyan, mi a gyakorlati funkciója egy parfümnek?
egy jól megválasztott parfüm kellemes benyomást tud nyújtani, de nem ez fogja eldönteni, hogy tetszik-e valaki vagy sem
én is csak ritkán használom, mivel nem célom az, hogy minden mellettem elhaladóban jó benyomást keltsek
wáó soha nem gondoltam volna h ilyen sokan ellene vannak a parfümnek.
sztem akk ti még nem találkoztatok igazán finom kellemes illattal. :D már bocs :D
07:05-ös... már bocs:D de groteszknek tartom, hogy mások valami több ezer forintos pár milliliteres löttyre gerjednek, ami teljesen mesterséges dolog...
Azt mondják, túlzásba vinni nem jó, csak "épphogy lehessen érezni"... akkor meg minek? Engem ne szagolgasson senki 10 centiről:P
A barátom bőrének illatát egyszerűen imádom, és olyanja senkinek nincs, csak neki:)
Egyszer ismerőseimmel betévedtünk egy rossmannba, és elkezdték szagolgatni a parfümöket, és mondták, hogy ez x.y.-nak az illata, ez meg valaki másé, stb, stb...
Egy üveg lébe belezárva sok ezer ember illata. Hát nem tudom. Olyan mű az egész. Nem természetes. Engem taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!