Használ valaki Star Nature parfümöt?
Milyet?
És mennyire tartós,mennyire éri meg?
Kinéztem magamnak rágógumisat :D
Te mennyiért vetted őket?
Eddig én is azt gondoltam, hogy biztos valami jó kis parfüm utánzat...
Hát elég nagyot csalódtam..Ma volt szerencsém bemenni egy boltba ahol parfümöket is árulnak .Volt star nature is, hármat szagoltam meg.A cseresznyésnek undoríró, müanyag szaga volt, a vattacukrosnak semmi különös, az nem volt olyan rossz,azt az eperkrémest vagy mit meg a csuklómra fújtam és nagyon tömény volt.Ez volt délután, most este pedig már nem is lehet érezni a csuklómon :S Szóval szerintem inkább várj és vegyál akciósan valami jó parfümöt modjuk a dm-ből. Ha mégis natur start akarsz akkor előbb szagold meg és csak utána vedd meg vagy rendeljd.
Eddig én is azt gondoltam, hogy biztos valami jó kis parfüm utánzat...
Hát elég nagyot csalódtam..Ma volt szerencsém bemenni egy boltba ahol parfümöket is árulnak .Volt star nature is, hármat szagoltam meg.A cseresznyésnek undoríró, müanyag szaga volt, a vattacukrosnak semmi különös, az nem volt olyan rossz,azt az eperkrémest vagy mit meg a csuklómra fújtam és nagyon tömény volt.Ez volt délután, most este pedig már nem is lehet érezni a csuklómon :S Szóval szerintem inkább várj és vegyál akciósan valami jó parfümöt modjuk a dm-ből. Ha mégis natur start akarsz akkor előbb szagold meg és csak utána vedd meg vagy rendeld.
semmibaj :)
Vettem rágósat,nagyon finom illata van,de nem tartós annyira. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!