Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van rajtam egyáltalán valami...

Van rajtam egyáltalán valami szép?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már tettem fel kérdést, nem tudom mit tegyek, az önbizalmam már a béka popója alatt van. Mi legyen? Mit hozhatok ki magamból?

[link]

[link]

[link] (parti-fotó, azért ilyen érdekes..)

2011. okt. 19. 20:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. okt. 19. 20:16
 12/21 anonim ***** válasza:

szép vagy télleg

a fikázókkal nem kell foglalkoznod

2011. okt. 19. 20:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen, mint amennyinek saccollak, sokan küzdenek önbizalomhiánnyal. Sok idő, mire az ember megtanulja elfogadni magát, és meglátni saját magában a szépet és az egyedit.

Én 177 cm vagyok, régen utáltam, hogy ekkora vagyok, ma már örülök neki. 63 kiló vagyok, pár éve azt mondtam, hogy iszonyú kövér vagyok, ma már tudom, hogy normális alakom van. A hajam göndör, na ezt mindennél jobban utáltam:)

És tudod mit látok, amikor most tükörbe nézek? Hogy basszus, szép vagyok:D

Nem vagyok olyan, mint a címlapokon a lányok, de ők sem olyanok, mint amit ott látunk.

Ehhez nem a mi dícséretünk kell, hanem az, hogy Te is úgy lásd magad, hogy gyönyörű vagy. Mosolyogjál sokat, és reggel, amikor mindenki zombi fejjel utazik, Te sugározzál! Akkor fogod érezni, hogy szép vagy, amikor valakinek megakad rajtad a szeme. Az nagyon jó tud lenni.

Ahogy írták, a szépség relatív. És az igazi szépség belülről jön. Tudom, hogy ezek hülye közhelyek, de így van:)

És Te tényleg szép vagy!

2011. okt. 19. 20:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"A nő:

3 évesen: Amikor tükörbe néz, egy királynőt lát.

8 évesen: Amikor tükörbe néz, Hamupipőkét látja.

15 évesen: Amikor tükörbe néz, egy rémséget lát. (Anya, ilyen fejjel nem mehetek iskolába!)

20 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány, túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör" – de mégis úgy dönt, azért még kimegy az utcára.

30 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány, túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör" - de úgy érzi nincs már ideje változtatni rajta, ezért így megy ki az utcára.

40 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl sovány, túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör"- ám azt mondja, "de legalább tiszta vagyok" és kimegy az utcára.

50 évesen: Amikor tükörbe néz 'saját magát' látja, és oda megy, ahova akar.

60 évesen: Tükörbe néz, és azokra az emberekre emlékezik, akik nem láthatják magukat a tükörben soha többé. Kilép az ajtón és meghódítja a világot.

70 évesen: Amikor tükörbe néz bölcsességet, tudást és vidámságot lát, és élvezi az életet.

80 évesen: Nem nyűglődik a tükörrel. Csak felteszi a bíbor kalapját és megy, hogy nevessen a világgal együtt."

2011. okt. 19. 20:46
 15/21 anonim ***** válasza:
Szép barna szemeid vannak, aranyos a mosolyod is. Ne rúzsozd ki a szádat, ne sminkeld magad erősen, nagyon nem áll jól. Hány éves vagy?
2011. okt. 19. 21:30
 16/21 anonim ***** válasza:
hát én másra monom hogy gyönyörű (északi tíousokra: szőke haj, vöörs haj, kék szem fehér bőr), rád azt mondanám hogy csinos vagy, aranyos. de aggódnod nem kell.
2011. okt. 19. 21:52
 17/21 anonim ***** válasza:
hogy kell kep.psharing-ra képet feltölteni? mert nekem csak egy smilét ad ki. am szép vagy. :)
2011. okt. 19. 22:56
 18/21 A kérdező kommentje:

Csak annyira szoktam sminkelni, mint az első képen. 14 leszek.

Nem öltözöm slamposan, de nekem már egy 5cm-s cipő is problémát okoz:S Mindig próbálok valami csajosat belevinni a cuccaimba, pl. flanelinghez csipkés atléta, zenekaros pólóhoz karkötők, masnik...

2011. okt. 20. 05:44
 19/21 anonim ***** válasza:
Pedig múltkor úgytűnt, hogy könnyedén veszed a kritikát. Amúgy én átlagosnak tartalak. De azért megnéznék rólad egy normális képet is, amin nem ér fülig a szád, vagy nincs agyonszerkesztve...
2011. okt. 20. 10:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Őszintén nem vagy egy szépség..nah és ??? ez senkit nem érdekel én sem vagyok és a világon a legtöbb ember nem kiemelkedően szép...de légy vidám kedves boldog és hidd el aki csak rád néz egy csodálatos embert fog látni, ha valaki morci bunkó vagy flegma de akármilyen szép is mindenki utálni fogja és megvetni, mert senkinek sincs szüksége olyan kapcsolatra ahol a másik fél önző és még buta is, a legtöbben azt sem szeretik ha hisztiznek így jobb lesz ha ezt is elfelejtet a nemlétező csúnyaságoddal együtt... szerintem a parti fotó nagyon aranyos lett, nekem a rúzs is tetszik :) ha nőiesebb szeretnél lenni akkor hordj egyszerű farmert nőies cipővel (nem edző nem nike nem is bakancs) valami virágos vászon darab ősszel tavasszal nyáron szandál vagy papucs télen pedig egy szép csizma és nem kell hogy magas sarkú legyen, csipkés felsők masnis pólók kardigánok kis mellények, bolerók aranyos virágos csillámos brossok vagy egy egyszerű karkötő gyűrű szép fülbevaló, a hajad nagyon szép barna egy jó fazonnal máris sokat dobhatsz a kinézeteden :)A sminknek pedig bőven elég egy kis púder szempilla spirál és egy szép pirosító ami kiemeli az arcodat.
2011. okt. 20. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!