Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csukló tetoválás?

Csukló tetoválás?

Figyelt kérdés

Mennyire fáj a csukló tetoválás?

Nemsokára megyek tetováltatni. Életem első tetoválása, és csuklóra lesz. A fájdalomküszöböm nagyon alacsony (a béka feneke alatt van) így fogalmam sincs, hogy mennyire fog nekem fájni. Sajnos hajlamos vagyok arra is, hogyha valami nagyon fáj akkor kapkodok, vagy éppenséggel elájulok..

Aki volt már tetováláson az le tudná nekem írni hogy mégis mire számítsak??

köszönöm előre is.

33/N

2013. márc. 27. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt! Ne aggódj! :)
2013. márc. 27. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Csuklón vékony a bőr meg minden, szerintem ott nagyon fog fájni ha alacsony a fájdalomküszöböd. Inkább csináltass máshova.
2013. márc. 27. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
a tetoválás fáj. mindenhol. tűkkel szurkálják a bőrödet, olyan nincs hogy nem érzed, csak olyan hogy mihez képest kevésbé szar. máshol sem lesz jobb, és a csukló még így is az egyik legkevésbé fájdalmas hely. annyira azért nem vészes hogy ájuldoznod kelljen, de a kapkodást kerüld el mert akkor a tetováló elronthatja a mintát és azt egyikőtök sem akarja. plusz pénzért egyébként kérhetsz rá érzéstelenítő krémet ami majdnem teljesen elérzésteleníti a bőrt.
2013. márc. 27. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem kétszer is ki lett te tetoválva a csuklóm, mert csináltattam egy takarást. Egyik sem fájt különösebben, mondjuk amikor satírozott a vastagabb tűvel, azért felszisszentem :) Nem kell félned szerintem :)

18/L

"Miért tetováltatnak az emberek? Vannak akik egy emlék miatt, mások szeretteik

miatt, és vannak akik azért mert pusztán szép. De mindenkiben van egy közös pont hogy miért tetováltat. Az pedig nem más, mint a fájdalom amit önként vállal az ember. És hogy miért? Mert amíg a tű szaggatja az ember bőrét, érzi hogy él!"

2013. márc. 27. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!