Az alábbi 3 közül melyik a jobb: jet france fekete-11 (mézsűrűségű), intenze suluape black, intenze zuper black?
Intenze Zupper black a fentiek közül, illetve szerintem a Silverback fekete jelenleg a legtutibb.
A jet france-ot hagyd, szóra sem érdemes, illetve e a TGI-inoxtól se vásárolj, mert ők öntözgetik a festékeket nagy kiszerelésűből kis flakonokba, így bizonytalan, hogy higítják-e vagy sem
Kereskedők közül csakis Kisfőnök, vagy Sebi tattoo supplies a megbízható, google-val megtalálod őket.
Köszi az infókat,vettem már kuro sumi-t és starbrite feketét de mind a kettő agyonra volt hígítva,a koji-point-nál. Nagyon sokan istenítik a francia festékeket,
én csak valami egyszerű és jó(15-30ml)fekete festéket szeretnék.
Alapbol nem jo egyik fekete sem, illetve a Koji is atveros kereskedo. Mint irtam, csakis Kisfonok es Sebi megbizhato kereskedo!
Intenze jo festek, a Zupper black foleg, akkor azt vegyel, de a gyari minimalis kiszereles altalaban 30 ml.
Amugy ki isteniti a francia festeket? A kollegak kozul egyik sem hasznal jet france-ot...
Silverback a jelenlegi legjobb festek, a nagyok azt hasznaljak.
Meggyőztél, marad az intenze zuper black.
Színesből mit ajánlasz,mondjuk rózsaszínnek?
voodoo festékek milyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!