15 évesen tetkó?
15 éves fiú vagyok, és egy feliratot szeretnék tetováltatni a csuklómra, ami pedig ez lenne: "Believe in yourself".Szóval ha valami nem menne az életben, csak ránéznék és adna egy kis motivációt a továbbiakban.
Vélemény? Megbánnám? Köszi előre is a válaszokat!
elcsépelt, tucat, divat és rendes helyen neked ennyi idősen nem csinálnák meg.
mert akkor nem hiszel magadban, ha ez a szöveg nincs rajtad?
miért angolul?
miért a csuklódra?
(hozzá kell tennem, hogy szeretem a tetkókat rajtam is van, de az ilyen feliratokat nem szeretem)
1: fiatal vagy, szülői felügyelet és engedély nélkül nem csináltathatod meg 16 éves korod előtt.
2: szerintem gondold át ezt a tetoválást, mert bár szép-szép üzenete van, annyira sok ember hordja mármagán, hogy teljesen kiölte belőle a jelentést, gondolom nem akarsz olyan tetkóval rohangálni, ami rajtad kívül csak a világon minden negyedik emberen ott virít.
16 ev alatt rendes helyen nem is csinaljak meg, 16-18 kozott is csak szuloi engedellyel.
Nem rendes helyre meg inkabb ne menj, mert csunya lesz es fertozest is kaphatsz.
Varjal meg ezzel inkabb par evet, az izlesed is fog meg valtozni sokat.
Egy tetovalo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!