Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 15 évesen tetkó?

15 évesen tetkó?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, és egy feliratot szeretnék tetováltatni a csuklómra, ami pedig ez lenne: "Believe in yourself".Szóval ha valami nem menne az életben, csak ránéznék és adna egy kis motivációt a továbbiakban.

Vélemény? Megbánnám? Köszi előre is a válaszokat!

2013. márc. 24. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Jézusom, csak 723492173649127346192736497236472136491273 ilyen tetoválás van világon, ez már nagyon ciki:") és 25 évesen már takargatnod kéne, hogy milyen hülye voltál, nem adna semmi motivációt, csak szégyenkezned kell majd érte.
2013. márc. 24. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

elcsépelt, tucat, divat és rendes helyen neked ennyi idősen nem csinálnák meg.

mert akkor nem hiszel magadban, ha ez a szöveg nincs rajtad?

miért angolul?

miért a csuklódra?

(hozzá kell tennem, hogy szeretem a tetkókat rajtam is van, de az ilyen feliratokat nem szeretem)

2013. márc. 24. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:

1: fiatal vagy, szülői felügyelet és engedély nélkül nem csináltathatod meg 16 éves korod előtt.

2: szerintem gondold át ezt a tetoválást, mert bár szép-szép üzenete van, annyira sok ember hordja mármagán, hogy teljesen kiölte belőle a jelentést, gondolom nem akarsz olyan tetkóval rohangálni, ami rajtad kívül csak a világon minden negyedik emberen ott virít.

2013. márc. 24. 13:26
 4/5 SzilKa ***** válasza:

16 ev alatt rendes helyen nem is csinaljak meg, 16-18 kozott is csak szuloi engedellyel.

Nem rendes helyre meg inkabb ne menj, mert csunya lesz es fertozest is kaphatsz.

Varjal meg ezzel inkabb par evet, az izlesed is fog meg valtozni sokat.

Egy tetovalo

2013. márc. 24. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:
NE! egyrészt azért amiért előttem is elmondták..másrészt meg 15 évesen én is úgy oda voltam a tetkókért h csak na, biztos voltam benne h amikor 18 leszek csináltatok. Hát nem így lett.. most már egyáltalán nem tudom elképzelni magamon , és soha nem akarok (félre ne értsétek nem a tetkósok ellen vagyok, csak magamon nem...) Szerintem várj vele, ha később is akarsz akkor oké. Csak ne ilyen sz*rt, hanem értelmes dolgot..
2013. márc. 24. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!