Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha valaki lecsúnyázza a...

Ha valaki lecsúnyázza a másikat, abba van irigység is?

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 18:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát nem feltétlenül. Nőknél szokott ez előfordulni, pasik általában a csúnyát tényleg a csúnya nőkre mondják. ÁLTALÁBAN. :D
2013. márc. 27. 18:35
 2/15 anonim ***** válasza:
Vagy csúnya férfiakra is, javítva * :)
2013. márc. 27. 18:37
 3/15 A kérdező kommentje:

De ha lány mondja lányra.

Vagy ha fiú mondja fiúra. :D

Igen, de fiúknál lány felé pont úgy van,hogy egyik mondja,hogy csúnya,de lehet 2-3-4-5-6-7 vagy több másik srác meg ugyanazt a lányt szépnek gondolja,szóval rettentő relatív.

Viszont azt nem szoktam érteni,mikor beszól egy lány,másik lánynak,hogy ronda/csúnya stb... De igazából átlagos.

Akkor ezt miért is?

2013. márc. 27. 18:45
 4/15 anonim ***** válasza:
Tudod, a szépség relatív, így a srácok sem látnak ugyan olyan szépnek egyes lányokat. :) Meg gondolj bele... ha összeveszel valakivel, nem igazán mondod rá, hogy szép, szóval ez is belejátszik, a viszonyuk. Csúnyát lehet mondani őszintén, de irigység is. Szóval az irigység nincs kizárva, de egyáltalán nem biztos, hogy arról van szó.
2013. márc. 27. 18:58
 5/15 A kérdező kommentje:

De azt én valahogy sosem értem,hogy van olyan aki nem ismer,és mégis beszól...

Vannak fiúk akik viszont megnéznek maguknak, eddig elég jó önbizalmam volt,elfogadtam magam,de mostanában kapok bántást,és már kezd elmenni...

Most nem tudom akkor mi van...

Tök full ismeretlen emberek, akikkel max 1nap 1-szer találkozok és a nevemet sem tudják, mondják,hogy 'csúnya' akkor most azt miért is?:D

Sosem teszek senkinek semmi rosszat,így elképzelésem sincs,mi a baj velem.

2013. márc. 27. 19:03
 6/15 anonim ***** válasza:
Lehet a stílusod miatt mondják, ami ellenszenvet vált ki belőlük. Tetszenek neked ezek a srácok? A csúnyábbak gyakran mondják olyan indokkal, mert tudja magában, hogy úgy sem lenne esélye... van ilyen is, sok a f.szfej. :)
2013. márc. 27. 19:10
 7/15 A kérdező kommentje:

De Ők nem srácok,Ő(k) lányok,és én is az vagyok:D.

Persze nem minden lány,de akad pár.:D

Srácok még nem mondták eddig,ezért furcsálodtam,hogy ezt csajok mondják,srácok meg nem...:D

2013. márc. 27. 21:47
 8/15 anonim ***** válasza:
Lehet benne. Persze, ha egy ember tényleg csúnya, akkor nyilván nem, de nálunk pl. sok szép lány rondáz le a többi lány.
2013. márc. 28. 12:00
 9/15 anonim ***** válasza:

Akkor bocs a kavarodásért. :DD

Akkor viszont simán lehet benne irigység. 19/F

2013. márc. 28. 13:55
 10/15 anonim válasza:

Valószínűbb, hogy azért mondják, mert tényleg csúnya az illető.

Ezt az irigykedős dumát meg vigasztalásképpen találták ki.

VAGY: Valóban irigységből mondták, ekkor viszont az nagyon-nagyon látszik, ha valaki irigy másra, mert kiül az arcára, lerí róla.

2013. márc. 28. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!