A férfiak is irigylik néha más férfiak külsejét?
Én nem, mert én vagyok a legszebb. :D
Tényleg soha nem irigyeltem senki külsejét sem.
az első 3 tuti hazudik, mert befigyel a büszkeség is
nos én én vagyok, nem akarok senkire sem hasonlítani, viszont tegnap láttam ebben a kategóriában képet egy kisportolt srácról, hát nem mondom, hogy nem szeretnék én is ennyire kisportolt alkatot. bár ez viszont minden embernek elérhető, csak nekem ne kellene ekkora árat fizetnem érte
a másik meg, hogy egy férfi nem sok férfiról tudja megállapítani, hogy jóképű-e. egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány férfit láttam, akit jóképűnek tartok, az egyiket pont tegnap láttam a tök alsó című filmben, a ferraris ürgét, na az biztosan jóképű a nők számára. tehát ezért nem is nagyon hasonlítgassák magukat a másik arcához, de a külsejüket viszont igen
Persze,ez nálunk is befigyel,de szerintem inkább az előnytelen kinézetű férfiak acsarkodnak a jó kiállásúakra,mert azok sikeresek/sikeresebbek a nőknél.Két jó kinézetű férfi nem nagyon foglalkozik egymással,mert mindkettőnek jut nő,és egyéb területen is sikeresek az önbizalmuk miatt.A nőknél meg sztem az van,hogy ha van két jó kinézetű nő,akkor egymásra is fújnak,szóval jobban megy a versengés.
31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!