Lányok nektek milyen srác jön be? (csak a külsejét kérdezem)
Nálam bármilyen fiú szóba jöhet, azért van kivétel persze. Például azokat a fiúkat ívbe kerülöm, amelyik szoliba jár. Meg lehet kövezni, de szerintem az ilyen fiúknál valami nem okés.. A szolisokkal egyetemben azokat se szeretem, akik nem férfiasak.. nehéz megfogalmazni, milyen fiú az ilyen. Tehát azokra gondolok akik rózsaszínű pólóban járnak, meg a tükör előtt bíbelődnek, hosszabb ideig mint egy lány. :)Na meg az igényteleneket sem szeretem. Ha külsőt nézzük, szerintem az is fontos, hogy a ruhái valamilyen szinten azért passzoljanak egymáshoz, legyen ápolt a haja meg a bőre.
Összegezve az egészet, nálam az a fiú jön be, aki igényes, de nem az a szolis (úgymond páva) típus. :)
De azért mondok valamit, hiába szuperszexi egy fiú külseje, ha a belseje romlott.
Ne legyen durván kigyúrva, viszont ne legyen se vékony, se pedig dagadt. Szóval normális testalkata legyen, és egy picit legyen izmos.
Lehetőleg ne legyen troll feje, és legyen sötét a haja, a szeme meg mind1. xD
14/L
Kifejezetten a világos bőrű fiúk tetszenek, leginkább sötét hajjal, világos szemmel, a barátom pl. fehér bőrű, sötétbarna hajú és kék szemű, nekem ez az "összeállítás" eszméletlenül bejön:)
Legyen jóval magasabb mint én, hogy magassarkúban is kisebb legyek nála. A testalkat nekem mindegy, lehet egész vékony, izmos (bár szénné gyúrt semmiképp sem), és azt sem bánom, ha mackós. Bár valami oknál fogva eddig még csak vékony pasijaim voltak.
osztom az első véleményét..
Minden férfi bejön kivéve
- szoláriumozottak
- festett hajúak.(akik szőke mellírt ,vagy szőkére festik a hajukat pedig szép barna hajuk van.
- azok sem jönnek be akik úgy hordják a hajukat hogy semmit nem látni az arcukból.
- a "meleg" kinézetű férfiak sem jönnek be
- emosok sem
- izomagyúak sem (nem zavar ha vékony,az sem ha kövér,csak ne legyen egy izomállatszekrény..)
- nekem nem jön be a rossz
fogak(hiányos,lyukas,szuvas,sárga)
- az ápolatlanság(izzadság,ragyás arcbőr)
- a sok piercing sem jön be ami az arcon van(kitágított fülcimpa)
Sokféle, ezt így nehéz meghatározni, hogy mi alapján jön be.
Legyen magas (185 legalább), ne legyen duci v pálcika, szóval normál alkat, kicsit izmos az oké, nagyon ne:). A hosszabb hajat jobban csípem, mint a rövidet, és a kék/zöld szemet is inkább, mint a barnát. A rosszfiús kinézet okés, piercing, tetkó, kis borosta, szakáll jöhet:) Persze nem ilyen buzeráns emós pc-kre gondolok :)
z öltözködése legyen hozzá illő, de inkább sötét színek. Rózsaszín póló, fehér nadrág meg csőnadrág kizárva...
Na meg legyen jóképű :P 23/N
-Ne szolizzon
-Ne legyen fültágítója, és ne legyen tele piercingekkel. Fülbevaló még belefér
-Ne legyen túl kigyúrt, nem zavar ha van egy pis hasa
-Ne legyen divatmajom, gondolok itt a csőnadrágra, meg a supra cipőre. Öltözzön ízlésesen, de ne legyen divatmajom.
-Haj és szemszín az mindegy, de nagyon tetszenek a barna hajú és barna szemű srácok.
-És nekem a legfontosabb az arc. :)
19/L
Mondjuk ilyen. xD
De amúgy ne legyen ronda feje...
És amit kihagytam, ne öltözzön úgy mint egy b.uzi, tehát ne hordjon V kivágású felsőt, csőgatyát és ha lehet olyan bumszli cipőt se.
Ne vasalja a haját, vagy csak ha nagyon muszáj, ne legyen festett, legyen ápolt a külseje..
A férfias kisugárzású pasikat szeretem. Teljesen mindegy, hogy szőke és kisfiús arcú, vagy épp borostás és fekete hajú, a lényeg, hogy érezzem: pasiból van. Nem árt, ha jól öltözködik (ez nem egyenlő azzal, hogy a legdrágább ruhában jár, csak annyit kérek, figyeljen oda, mit mivel vesz fel). Szeretem, ha kicsit hosszabb a haja, amibe bele lehet túrni, és ha a fiú magas. Nem szeretem, ha vékonyabb, mint én, kell az, hogy bármikor biztonságban érezzem mellette magam, ehhez pedig egy alapvető fizikum szükséges. Az alapvető higiénia rendben legyen nála, tehát fürödjön, mosson fogat, satöbbi.
Ha az utcán megnézek egy pasit, az elsőre mindig szpke hajú, magas, kék szemű, viszont közelebbi ismertségbe bárkivel kerülök, aki normális, és úgy érzem, jó fej. De az úgymond abszolút ideál, az a skandináv típus, ők azok, akiket azonnal kiszúrok az utcán, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy csak az ilyenek jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!