Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok nektek milyen srác jön...

Lányok nektek milyen srác jön be? (csak a külsejét kérdezem)

Figyelt kérdés
Lányok
2012. febr. 11. 15:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Legyen magas, szálkásan izmos. A haja sötét, lehetőleg fekete és természetes hatása, a szeme pedig zöld vagy kék. :) Meg nekem pl az is tetszik ha oroszos vonásai vannak. :D

[link]

2012. febr. 11. 16:50
 12/15 anonim ***** válasza:

hát... legyen magas aki 180cm-nél magasabb, felzselézett barna hajú, de nem az a páwa styl, ahol oldalt rövidre van lenyírva. aztán barna szem, borosta *.* nem husis, de nem is kell hogy kigyúrt legyen, szeretem a nagy szemeket. aztán legyen stílusa.

ne.: hordjon fülbevalót, ne szolizzon, ne hordjon páwa dolgokat (sajnálom szerintem undorító és kicsinyes dolognak tartom), és ne legyen igénytelen. :D

2012. febr. 11. 16:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
abszolút ideál nálam az közepesen izmos/izmos test, barna épp beletúrnivaló haj, barna szem és átlagos ruhák (farmer + póló/ing). de férfiasságon és igényességen kívül nincs más kikötés, tehát lehet szőke, fekete, vörös, vékony, közepes, kigyúrt, alacsony, magas, tökmindegy, sokan tetszettek már... ne legyen kis divatb*zi, emo vagy ápolatlan. a hosszú hajat nem szeretem, mert irtó kevés férfinak áll jól. ha kövér, de kész változtatni, akkor nem zavar és segítek neki, ha nem, akkor zavar.
2012. febr. 11. 18:23
 14/15 mus musculus ***** válasza:
Mindegy, csak ne legyen kriptaszökevény, izomagy, zsírmalacka (szóval alkati szélsőség), igénytelen és/vagy divatmajom + fogjon meg valami benne. Nem hinném, hogy ez nagy kérés.
2012. febr. 11. 19:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Személy szerint imádom a dús fekete hajat! Nem tudom miért kattant ez be nálam. Nem szeretem a lágy vonásokat(bár van amikor tetszik), inkább a karakteresebb arcok tetszenek (azon belül is a vékony ajkak és a kissé kiálló arccsontok), az se baj ha nem teljesen szabályos (pl. kicsit ferde az orra.) Mivel kicsi vagyok, nem zavar, ha egy fiú alacsony és az sem ha vékony, (de azért nálam ne legyen könnyebb, ha lehet), vagy sápadt. Legyen normális stílusa, ne álljon be a rózsaszín csőgatyás hülyegyerekek közé. Ami még fontos, hogy látszon rajta, hogy a szép külső mögött is van valami. (Magyarán ne legyen hót sötét.)
2012. okt. 21. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!