Hogy fogyhatnék hasról? Hogyan tehetném laposabbá a hasam?
Nincsen helyi fogyás. Aerob edzés kell heti 4-5ször kb 40 perc, ez lehet futás, bicikli, ugrálókötelezés, lépcsőzés, mellette mehetnek has- és törzsizomerősítő gyakorlatok, lábemelés, hasprés, plank, side-plank, mellette persze megfelelő étrend.
Olyan gyakorlat, ami eltünteti a zsírt a hasadról, nincsen.
Naponta csinálj meg 100 fekvőtámaszt ha nem tudsz az ciki, nem másnak hanem saját magad számára kéne annak lennie!
Tippem: kezd el előszór csak 4x25 ismétléssel, 10 perces szünetekkel, remélem azért 25 fekvőt megtudsz csinálni bár ha akkora a beled, hogy lelóg a földre szekvencializációban akkor koplaltasd magad, diétával.
Aztán ha már nem log le a beled a földre akkor el lehet kezdeni a fekvőtámaszokat, munka előtt vagy utána vagy munkába/ ből lehet használni a kerékpárt!
Szerintem felesleges egyébként lefogynod ha egyszer elhíztál nagy eséllyel visszaesel és még dagadtabb leszel!
Az egyik az, hogy ezt a kérdést 5 éve tettem fel, 13 évesen.
A másik hogy még mindig nem dolgozom hanem iskolába járok.
A harmadik pedig, hogy attól, hogy valakinek van hasa még nem feltétlenül van elhízva. Még így 5 év után is megvan a "pocakom", úgy hogy a testem többi része aránylag vékony. Köszönöm a vicces választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!