Mi a tanácsotok erre a depressziós időre? Ráadásul 2 vizsgára is készülnöm kell. Totál depis vagyok.
Most ez mi?
Inkább írjál naplót...
A fodrász nagyon jó dolog! Kell egy kis tavaszi megújulás. :)
Én azt javaslom, próbálj ki új dolgokat. Elég néhány apróság is, de az legyen olyan, amit korábban nem tettél volna meg. Én például sosem voltam az a típus, aki feltűnő körömlakkokat vagy rúzst viselne, ha már smink, inkább a szemem hangsúlyozom, de azt sem nagyon. Most viszont vettem egy gyönyörű, igazán vad vörös körömlakkot, és egy erősebb rúzst + hozzá szájceruzát. Ennek mondjuk nehéz meghatározni a színét, valahol a rózsás-pirosas között van, és nagyon hasonlít a szám eredeti színére. Még jobban ki tudom hangsúlyozni vele a számat. Ezek csak kis apróságok másoknak, nekem nagy dolog. Sosem gondoltam volna, hogy valaha ennyire meg tudom szeretni a vörös lakkot vagy ilyesmi, ehhez képest óriási most a szerelem. :D
Szóval az ilyen apróságok fontosak, mert ettől bevállalósabb, lazább leszel, új oldaladat ismered meg és még a kedved is sokkal jobb lesz, arról nem is beszélve, hogy az önbizalmadnak is milyen jót tesz.
Fogyás:
Nem kell különböző diétákat választani és koplalni. Csupán elég, ha egészségesen, változatosan étkezel és rendszeresen mozogsz. Az egyik legjobb és legolcsóbb mozgásforma a futás, mert mindent átmozgat, fejleszti az állóképességed és nagyon jól lehet vele fogyni. Nem kell más, csak egy jó minőségű futócipő. Na jó, ezzel mondjuk még várni kell egy kicsit, hóban nem annyira jó futni. :D
Amit még tudok ajánlani, az Rubint Réka van öt perced? 3 videója. Nem vesz el sok időt, de nagyon hatásos.
És még egy, www.tornavideo.hu. Nagyon jó oldal, tele hasznos tanácsokkal, videókkal, edzésekkel. Ezt is gyakran böngészem, mindig tanulok valamit innen. :)
Most így hirtelen ezek jutottak eszembe.
Nekem az ilyen lányos dolgok mindig segítenek picit: körömfestés, arctisztitás, forró zuhany, finom testápoló stb.:) ezen kívül pedig egy jó könyv , új zenék keresgélése vagy egy sorozatrész mondjuk minden 10-15. tétel után:)
Ha fogyni szeretnél ahhoz normális étrend kell, sokszor keveset enni, és mozogni! areob edzés 3-4szer 40-60perc ami jól esik..futás(csak ehhez jó cipő is kell) , bicikli, ugrálókötél stb. a bodybuilder.hu-n rengeteg hasznos cikk van ami segít és motivál is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!