Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, Vélemények?

Lányok, Vélemények?

Figyelt kérdés

ittvan két kép :

[link]

[link]

2013. márc. 21. 22:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Egyébként "mókus":)..

a tinilányoknál eddig semmi problémám nem volt ilyen téren... sőt.. fel is tettem egy kérdést fb-n hogy "nővesszem meg a hajam"... és 47 válaszbol csak 11 mondta hogy igen.... .. azért tettem itt fel ezt a kérdést mert kiváncsi voltam a kicsit érettek 23-25 éves korosztály véleményére is..

2013. márc. 22. 13:51
 12/16 anonim ***** válasza:
56%

Bocsi, de ez a stílus, ami neked van, tipikusan az amit messzire kerülök..

A haj egyébként tényleg szörnyű, növeszd meg, akkor azért jobb lesz.

23/L

2013. márc. 22. 14:08
 13/16 anonim ***** válasza:
14%

Mókusgyilok, egyet értek veled.

# 5/11

Kedves "cigány nő", ha egy magyar emlegeti fel, hogy ön cigány, az rasszista, ha ön említi fel, akkor dicső tett!?

Kettősmérce power. Nem önbe kötnék bele, hanem a magyar jogviszonyokat furcsálom inkább. Bár lehet most félnie kell, mert rasszista megnyilvánulásért még lehet elő is veszik, ki tudja.

2013. márc. 22. 14:11
 14/16 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem helyes vagy :) A hajad is jól néz ki;) Írhatsz privit :P 13/L
2013. márc. 22. 15:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem vagy az esetem (nem a hovatartozásod miatt, az engem nem érdekel így neten és képen keresztül), így nem tudok érdemben nyilatkozni. Annyit mondanék talán, hogy a hajad növeszd meg, az jobbá tenné az összképet. Mosolyogj, és közösségi oldalra ne tegyél fel tükörben fényképezős képet. Ide persze oké, véleménykéréshez megfelel, de szerintem máshová cinkes.

21l

2013. márc. 24. 13:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy az esetem,nekem nem jössz be. Persze van olyan,akinek pedig pont ez a stílus jön be. Csak az nem én vagyok.
2013. ápr. 1. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!