több okból is az érdeklődési körömön kívül esel de ennek legfőbb oka hogy pasi vagyok :D
úgyhogy trollkodnék 1 picit:
a rasszizmus távolról sem Hitlertől ered, régóta megfigyelhető jelenség :) és a világon mindennek oka van.. ezt sem az emberi unalom szülte a világra [pl a válaszod kapásból kimerít 1-2 sztereotípiát :D]
de ez elnézhető elvégre a borosta is csak akkor szúr ha a rossz oldalán vagy alapon neked ezt nem kell tudni csak "rasszistázni" :D ismerek én nem egy nem kettő embert aki nem vallja magát rasszistának csak az élet azt tanította meg vele hogy jobb ha óvatos bizonyos rétegekkel egyedekkel.
ami viszont már minimum fura rassztól függetlenül: a linkelt képen a likeok száma volt a lényeg gondolom. na most: akár milyen etnikumhoz tartozik az ember akármilyen társadalmi szinten a "like" egy idióta honlapon NEM értékteremtő dolog és főképp nem értékmérő két ember között :) [ha meg azt hiszed hogy igen és láthatóan ezt hiszed mert "rajcsávóvagyígyegybe" akkor azzal megint csak egy sztereotípiát erősítesz drága fiam :)]
de hogy a kérdésre is válaszoljak: ezt a frizurát tényleg felejtsd el mert úgy nézel ki vele mint valami rossz sittes :D és/vagy 1 tipikus "rajcsávóígyegybe" aki majd sittes lesz nemsokára ha meg esetedben ezen általánosításnak nincs alapja akkor ne is nézz ki úgy mintha lenne. nem de?
joccakát gyerekek.
Nem igaz, hogy nem lehet egy kérdésre normálisan válaszolni. Éljen Magyarország...
Kérdező, szerintem növeszd meg a hajad, és úgy nagyon jó leszel, de ez a frizura nem túl előnyös (legalábbis nekem még nem tetszett senkin).
ezzel is akad pár problematika:
-ha hülyeséget írsz és azt javítom ki akkor nem okoskodok hanem okosabb vagyok nálad :) viseld el fiacskám. [jah és az idősebbnek talán felétek sem szokás beszólogatni random hülyeségeket..]
-szerintem nem politizáltam és megkockáztatom hogy az ÁTLAGOSNÁL több előítélettel sem éltem és még 1 kiskaput is hagytam neked amit nem vastagon sikerült felfedezned sajnos..
-nem kell vagina ahhoz hogy eldöntsem hogy borzasztó az a frizura :D kaptál választ fehér lánykától azzal hogy rossz a frizura kaptál cigány nőtől és fehér férfitól is gondolom szerinted jól áll neked így cigány fiútól is -> minden lehetséges opciót lefedtünk és az eredmény 3:1 arányban az ítélet nyírógép általi halál a frizurádra.
még mindig nem politika:
cigány nő [mivel ha jól emlékszem nem nyilvános a nick és aláírás sem volt így máshogy nem tudom megszólítani.]
- Magyarország lesz az :) én se adok neten sokat a nagy-kis betűkre de azért van egy határ.
- én hozzá se szóltam volna a kérdéshez csak azért mert cigány. kit érdekel? szokásos unalmas kérdés és az nem teszi érdekesebbé hogy cigány.
azért írtam mert random rasszistázik na meg mert a "like" az értékmérő nála :) az előbbi nem annyira meglepő de az utóbbit én egyedül az idióta pláza cicáktól tudom tolerálni mert hát ők hülyék.. férfi embertől fajra való tekintet nélkül NEM!
rasszizmusról csak annyit hogy: nem akarok benne lenni az esti hírekben.. és ezt egyenlőre nagy hatásfokkal biztosítja a rasszizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!