A szemüveg egyáltalán nem szexi? Fiúk, lányok vélemények?
Figyelt kérdés
Én egy szemüveges lány vagyok, csak mostanában van egy olyan érzésem, hogy a szemüveg ciki, stréberes. Ez igaz? Szemüveges lány nem lehet szexi, meg dögös? Eddig bejöttem nagyjából a pasiknak, de most elbizonytalanodtam!2009. ápr. 22. 16:33
1/7 anonim válasza:
Hát ha vagány, vagy éppen csajos, amilyen te vagy, szóval ha megy hozzád, akkor mindenképpen jó szerintem.
2/7 anonim válasza:
Én is szemüveges vagyok és a pasimnak bejön. De ha belegondolok, nekem is nagyon bejönnek a szemüveges pasik, fordítva ez miért lenne másképp?
3/7 anonim válasza:
Hát, ha egyszer kell akkor kell, olyant kell választani ami illik hozzád meg azért nagyjából szemüvegben is követni a divatot, hogy épp vékony vagy vastagszárú-e stb. Amúgy én is szemüveges vagyok és lány. :)
4/7 anonim válasza:
A szemüveg nem szexi hanem elegáns vagy csinos, ez jó külsőt ad...a szemüveg nem elég a szexi külsőhöz, az máson múlik de nagyon jól lehet szemüvegben kinézni:)
5/7 anonim válasza:
Szerintem lehet szexi egy jól megválasztott szemüveg. Azt tanácsolom, hogy semmiképpen se pirosat meg rózsaszínt vegyél, hanem feketét, szürkét ezüstöt ami olyan elegánsabb. Nekem egy színes sz.keret ritkán szexi, inkább idétlen.
Ha jól választasz szemüvegben szexisebb lehetsz, mint anélkül :) Próbálgass fel párat, hogy meglásd melyik neked a legjobb.
6/7 anonim válasza:
szerintem lehet valaki irtó dögös is szemüvegben.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!