Szerintetek hogy nézek ki?
Köszi mindenkinek!
Az egyik kedves válaszolónak üzenem, hogy megnyugodhat, nem sokan, 21 éves korom óta boldog párkapcsolatban élek, 4 éve pedig menyasszony vagyok. :)
Most 27 vagyok.
na, ne kummants itt. Ha ilyen boldog kapcsolatban élsz, akkor miért itt, a neten gyűjtesz önbizalmat, vadidegen emberektől?
4 éve eljegyezve? nem sok az egy kicsit? soha nem mondtad a pasidnak 4 év alatt, hogy ideje feleségül venned? és neki sem jutott eszébe megkérni a kezed? És te sem gondoltál arra, miért nem vesz el?
Más nője is van? fiatalabb? nem vagy elég szép neki? mit gondolsz?
Na, számítottam erre :)
Nem, nem mondtam, nem akarok esküvőt, ő sem. Legalábbis belátható időn belül biztosan nem. Gyereket sem még vagy 5-6 évig. Együtt lakunk, de ennyi. Pont elég. Egyelőre a munkával foglalkozunk mind a ketten, én nem rég kezdtem bele abba a szakmába, amiben ő már évek óta dolgozik, én fejlődni akarok, minél több mindent tudni, eltanulni mástól, több mindent elérni. Ő leginkább szinten maradni, bár sosem elégedett magával, szóval ő is fejlődik folyamatosan, képzi magát. Emellett ő segít nekem a különböző technikákban, az előrejutásban. Most ez áll az életünk középpontjában, nekem 3 éve, neki már 8. Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!