Miért igazságtalan az élet?
"mi a csúnya? kapa fog, krumpli orr, távol ülő szemek, elálló fogak? jó dumával egy ilyen simán felszed jó nőt"
Te melyik bolygón élsz vagy mennyit fizetnek neked azért hogy ilyen hülyeségeket összehordj? :D
Akkor elteleportálnál engemet arra a bolygóra?Mert én szerintem nagyon rossz helyre születtem!
Mi ez az új összeesküvés elmélet? :D Először nincs csúnya nő,most meg nincs ocsmány ember?Neked is linkelnem kéne ilyen embereket hogy bebizonyítsam igenis léteznek? :D
hát pedig ahogy többször is írtam, a született "rondaság" nem taszító, elálló fül, kapa fog nem gáz, ha mosva van. ha valaki dagadt, ápolatlan, ragyás, korpás, az tényleg undorító.
azt nem mondtam, hogy egy jó nő egy ilyen "rondával" összejön, azt mondtam, hogy ha jó a dumája fel tud szedni jó nőt. lehet, hogy buta szép nőnél próbálkoztál (nem ugyanaz, mint a jónő) vagy szar volt a dumád, csak te hitted jónak. száz meg száz példát látok nap mint nap.
a másik meg, hogy talán neked se azt kéne nézned, hogy a 150 centidhez és 100 kilódhoz egy 180 magas topmodell találj...
Azért van az, hogy sokszor elítélik, lenézik a "rondákat", mert a legtöbb "rondaságot" okozó tulajdonságon alap igényességgel lehetne javítani. Vagyis igénytelennek hat sok minden ami "rondaságot" okoz. A legtöbb ember nem születik "szép"nek, de sokat tesznek a "rondaság" ellen.
Attól függ mi miatt érzed magad rondának:
- Ha pattanásos vagy, ott a bőrgyógyászat, a kozmetika, lehet kísérletezgetni, vagy ha sok mindent kipróbáltál már, akkor belgyógyászhoz fordulni. Valami oka mindig van és azt meg is lehet szüntetni. Vagy írni nekem, mert már végigjártam mindent ezügyben. :)
- Ha kövér vagy, étrendet kell váltani és sportolni kell. Ennyi, egyébként magaddal szemben is alap igényesség.
- Ha hülyén áll a hajad, fodrásztól tanácsot kérni, másik fodrászt keresni.
- Ha nincs stílusod, nincs érzéked az öltözködéshez, akkor fejlettebb stílusérzékkel rendelkező havert/tesót/ismerőst/rokont elhívni vásárolni. Vagy kis butikba menni, ahol segítenek az eladók.
- Ha szemüveges vagy, válthatsz kontaklencsére, vagy divatosabb keretre.
Az összes többi dolog, az elálló fül, a testmagasság (meg még nemtom mit találnak ki maguknak a pasik) teljesen elhanyagolható tényezők.
Páromnak hülye göndörödő haja van, alap testalkata nagyon gebe, és alacsony is a drágám elálló fülekkel.
Belém zúgott, fogta magát, vágatott egy jó frizurát, vagány cuccokat vásárolt, elkezdett gyúrni.
Azóta is sportol, mert rájött, hogy ez nem csak a külső miatt fontos. Most izmos, van stílusa és van önbizalma.
Szegényem, amikor megtudta, hogy a nagy változások előtt is oda voltam érte, teljesen kiakadt. :)
Nekem ő úgy jóképű ahogyan van, szerintem a szerelem több annál, hogy merre kunkorodik a haja vagy szétáll-e a füle... ez inkább kémia.
Viszont az igényes kinézet számít. A zsíros haj, a pattanások és a hájas, elfolyó test nem tartozik az igényességhez. Ezeken minden lehet alakítani kis munkával.
"elálló fül, kapa fog nem gáz"
Ja nem gáz ezért nevetik ki őket,bár nálam nem ezek a gondok hanem az arcszerkezetemmel
"ha jó a dumája fel tud szedni jó nőt"
Szart se ér a dumájával ha a nőnek a külső a legfontosabb
"a másik meg, hogy talán neked se azt kéne nézned, hogy a 150 centidhez és 100 kilódhoz egy 180 magas topmodell találj..."
175 cm vagyok kb 60-70 kg és izmos is.Természetesen nem a topmodellekre bukom,nekem nagyon alacsonyak az elvárásaim külsőre,inkább az a fontos nekem hogy a csaj mennyire értelmes és rendes/jólelkű/aranyos
Ez egy jó komment volt csak egyet kifelejtettél
Van akinek az arcszerkezete ronda,azon nem lehet változtatni.Divatosabb öltözködésre is gondoltam de szerintem az se segítene mert attól az arcom még akkor se változna
"szart se ér a dumájával, ha a nőnek a külső a legfontosabb"
De most komolyan, olyan nő kinek kell??? hát te magad írod, hogy az fontos, hogy értelmes legyen a nő, egy értelmes nő meg nem a külsőre bukik. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!