Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért igazságtalan az élet?

Miért igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés
Miért igazságtalan az élet a rondákkal kapcsolatban? Miért mindig a rondák szenvednek jobban? Miért vannak ronda és szép emberek között ekkora különbségek? Miért utálják a rondákat? Miért mindig az első külső benyomás számít? Miért nem számít elsőnek a belsőtulajdonság? Miért buknak egy jóképű pasira a nők(szépek, csúnyák)? Miért nem a belső tulajdonság alapján ítélik meg a ronda pasit?

2013. márc. 16. 18:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem minden a külső. A jó kiállás, a humor, a stílus sokszor többet jelent. Ismerek nem egy olyan srácot, akik külsőleg kifejezetten előnytelenül néznek ki, viszont olyan stílusuk van, hogy komolyan mondom bármelyik csajt le tudják venni a lábáról. Sok szép barátnőjük volt. Ja, és egyáltalán nem gazdag fiúkról beszéltem. Nyilván, ha ők is a külsejük miatt szomorkodnának, nem venné őket észre senki. Tehát mégis van abban valami, hogy olyannak látnak a többiek, amilyennek gondolod magadat.
2013. ápr. 19. 23:01
 12/34 anonim ***** válasza:
11: Ezek a fiúk valószínű csak átlagosak. Az igazán ronda embereknek esélyük sincsen.
2013. ápr. 20. 16:05
 13/34 A kérdező kommentje:
Valószínű hogy a 11-es válaszoló csak az átlagos kinézetűre céloz.
2013. ápr. 20. 17:32
 14/34 A kérdező kommentje:
Egyetértek a 12 válaszolóval.
2013. ápr. 20. 17:33
 15/34 anonim ***** válasza:
nem szabad összekeverni a csúnyát és a gusztustalant. mert egy csúnyával semmi baj nincs, mi a csúnya? kapa fog, krumpli orr, távol ülő szemek, elálló fogak? jó dumával egy ilyen simán felszed jó nőt, ez az, akire ti átlagost mondotok. csúnya helyett visszataszítónak mondanám azt, akit bizony én is első ránézésre megítélek (és ettől még kiderülhet, hogy jófej és szívesen barátkozom vele, de mint férfira biztos nem fogok nézni), aki igénytelen, korpás/zsíros a haja, feszülő pattanások díszelegnek a fején, agrár bajsza van, sárga foga, nyálhab a szája csücskében, büdös, dagadt (ami egy férfinál szerintem sokkal gázabb, mint egy nőnél, és persze nem egy kis sörhasra gondolok). Ezek ellen viszont lehet tenni. Jó ruhákkal, frizurával, ápoltan egyszerűen senki nem visszataszító, inkább furcsa arcú, vagy ilyesmi.
2013. ápr. 29. 14:13
 16/34 anonim ***** válasza:
Na tök jó tudni, hogy visszataszító vagyok ^^ Rendkívül dagadt vagyok, meg alacsony (azt nem írtad), a többire ügyelek, de akkor is visszataszító vagyok :D
2013. ápr. 29. 15:49
 17/34 anonim ***** válasza:
Rondának láttam magam, de elkezdtem sportolni levágattam a majdnem mell alá érő hajam vállig érőre ami sokkal jobban áll és mások szerint is és ez is elég sokat dobott az önbizalmamon. Senki se ronda ha tesz valamit ellene
2013. ápr. 29. 17:58
 18/34 anonim ***** válasza:
attól, hogy valaki alacsony nem lesz ronda! ha dagadt vagy, akkor fogyj le! ha az látszik valakin, hogy nem mozog semmit, csak zabálni tud, az igénytelen benyomást kelt, lehet rajtad akármilyen ruha.
2013. ápr. 29. 18:13
 19/34 anonim ***** válasza:
Csak akkor tudnék fogyni, ha az egészségemet kockáztatnám. Egyszer már megtettem, 27 kg-ot fogytam kicsivel több, mint egy év alatt, de mivel így is csak elutasításokat kaptam, ezért depressziós lettem, és visszahíztam kb 3 hónap alatt :D A fogyáshoz viszont olyan drasztikus módszert választottam, ami teljesen kikezdte az egészségem, szóval még egyszer kösz, de nem :D
2013. ápr. 29. 18:46
 20/34 anonim ***** válasza:
Legközelebb ne Hardcode módon kezd az életet, és akkor nem lesz igazságtalan :)
2013. máj. 7. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!