Mit tegyek, hogy ne érezzem magam egy nagyrakás semminek?
Rám tört az az érzés, hogy egy semmi, átlagos lány vagyok, semmi különleges dologgal.
Barátomnak mikor elmondtam elkezdett velem kiabálni, hogy mekkora idióta vagyok mert ez nem így van stb.., és másoktól is kapom a visszajelzést hogy ennek teljesen ellentéte vagyok, pont hogy kitűnök az átlagból. De én úgy érzem, hogy az arcomban semmi különlegesség nincsen ( arcforma, száj szemek ilyenek ) amitől különleges lehet számomra valakinek az arca. Öltözködésre se vagyok tömeg, mégis teljesen így érzem, hogy semmi egyedi dolog nincsen bennem.. :(
Szegénykém, micsoda problémáid vannak...
"Nem vagyok különleges, brühühű" -.-
az 1. arra akart gondolom utalni, hogy eléggé nyafogásnak tűnik az egész a semmiért.
szerintem mindenki egyéni, nem szeretem az "átlagolást", mert az emberek se nem matekfeladatok,se nem klónok. mindenkinek van valamije amivel eltér a többitől.
képzeld azt, hogy milyen rossz az ikertestvéreknek, akiket mindenki összekever.
megmondom őszintén, hogy kicsit engem is felb*sz agyilag az ilyen szöveg, mert olyan mintha az "átlagembereket" lenéznéd... ://
egyébként ezzel a gondolkodással máris "kitűnsz"
másrészt, ha különleges akarsz lenni, ne az öltözködéseddel vagy a kinézeteddel akarj kitűnni, hanem az eszeddel.
"ha különleges akarsz lenni, ne az öltözködéseddel vagy a kinézeteddel akarj kitűnni, hanem az eszeddel" - ez a lényeg.
Hozzáthetnénk még pl. ilyeneket, hogy jótékonykodás, önkéntes munka végzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!