Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne érezzem...

Mit tegyek, hogy ne érezzem magam egy nagyrakás semminek?

Figyelt kérdés

Rám tört az az érzés, hogy egy semmi, átlagos lány vagyok, semmi különleges dologgal.

Barátomnak mikor elmondtam elkezdett velem kiabálni, hogy mekkora idióta vagyok mert ez nem így van stb.., és másoktól is kapom a visszajelzést hogy ennek teljesen ellentéte vagyok, pont hogy kitűnök az átlagból. De én úgy érzem, hogy az arcomban semmi különlegesség nincsen ( arcforma, száj szemek ilyenek ) amitől különleges lehet számomra valakinek az arca. Öltözködésre se vagyok tömeg, mégis teljesen így érzem, hogy semmi egyedi dolog nincsen bennem.. :(

2013. márc. 15. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
28%

Szegénykém, micsoda problémáid vannak...

"Nem vagyok különleges, brühühű" -.-

2013. márc. 15. 13:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Örülök hogy válaszoltál :)
2013. márc. 15. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:

az 1. arra akart gondolom utalni, hogy eléggé nyafogásnak tűnik az egész a semmiért.

szerintem mindenki egyéni, nem szeretem az "átlagolást", mert az emberek se nem matekfeladatok,se nem klónok. mindenkinek van valamije amivel eltér a többitől.

képzeld azt, hogy milyen rossz az ikertestvéreknek, akiket mindenki összekever.

megmondom őszintén, hogy kicsit engem is felb*sz agyilag az ilyen szöveg, mert olyan mintha az "átlagembereket" lenéznéd... ://

egyébként ezzel a gondolkodással máris "kitűnsz"

másrészt, ha különleges akarsz lenni, ne az öltözködéseddel vagy a kinézeteddel akarj kitűnni, hanem az eszeddel.

2013. márc. 15. 14:00
 4/9 anonim ***** válasza:

"ha különleges akarsz lenni, ne az öltözködéseddel vagy a kinézeteddel akarj kitűnni, hanem az eszeddel" - ez a lényeg.

Hozzáthetnénk még pl. ilyeneket, hogy jótékonykodás, önkéntes munka végzése.

2013. márc. 15. 14:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Ebben nincs hiány, rengeteget szoktam segíteni, hajléktalanoknak, és kóbor kutyáknak, macskáknak. ( egyet örökbe is fogadtunk :) ) Személyiségre mindenki különleges, és ezt én is így gondolom magammal szemben. De lehet csak azért van ez az érzés, mert látok egy-két képet, amin olyan erős kisugárzású lányok/nők vannak, hogy lány létemre is beléjük " bolondulok " és hozzájuk akarok hasonlítani.
2013. márc. 15. 14:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért mi bajod az átlagossággal? Miért akarsz kitűnni a tömegből? Fesd zöldre a hajad, ha ennyire ez a cél. Komolyan nem értem... attól mert 30 lány közül nem mindenkinek rajtad akad meg a szeme először,igenis lehetsz szép okos kedves aranyos segítőkész...barátod is van, szóval nem értem ezt most minek..
2013. márc. 15. 14:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Na igen, ez a kulcskérdés: "Miért akarsz kitűnni a tömegből?" Erre adj választ, kíváncsian várjuk. :)
2013. márc. 15. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is olyan semminek szoktam magam érezni.. csak nekem az a bajom, hogy rohadtul nem vagyok szexi, hiába vagyok 20 éves már, nem gyerek, de az arcom olyan szinten kislányos és bájos.. mindig csak cuki vagyok, meg aranyos (pedig magasra nőttem viszonylag, 170 cm felett), de én vonzó akarnék lenni, és szexi, erotikus kisugárzással. Már csak azért is, mert nem ilyen a belsőm, nem vagyok visszafogott cukorfalat, semmilyen téren.:D Nem tudom még, hogy én is mit tegyek, hogy emiatt ne érezzem egy rakás kukába való reteknek magamat... de szerintem rövidesen pár átalakítást végzek majd a külsőmön. :) Hátha segít :))
2013. márc. 15. 17:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsónál a pont!!!! :) Ugyanez nállam is!! :)
2013. márc. 15. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!