A szemöldök pc jobba gáz-e?
Figyelt kérdés
Megcsináltattam a szemöldök pcm jobb oldalra és hogy az b*zis-e? mert sok fiúnak bal oldalon van néha a jobb oldalon csak nekem bal oldalon nem lett volna kényelmes és nem tudtam volna ott elképzelni.Szóval gáz hogy a jobb oldalon van?(F)2013. márc. 14. 22:38
1/6 anonim válasza:
"A szemöldök pc jobba gáz-e?" Ez csak szerintem értelmetlen?
2/6 A kérdező kommentje:
Röviden leírtam.Mivel szemöldök pc ről van szó és h ''jobba'' levágós miről is lehet szó..:)
2013. márc. 14. 22:48
3/6 anonim válasza:
Ha b*zi vagy akkor b*zis... ha nem vagy akkor meg nem az. Mindenki oda tesz piercinget ahol előnyösebb neki, nincs megszabva hol lehet meg hol nem. A pc meg nem piercinget jelent még mindig...
4/6 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam így mert sokan a bal oldali szemöldökükbe rakatják.
2013. márc. 14. 23:21
5/6 anonim válasza:
Nekem pl egyik oldalon se tetszene de a kérdésedre válaszolva nem gáz,teljesen mindegy szerintem
6/6 anonim válasza:
elsőnek: én kocka vagyok régen engem is összezavart, de a PC az piercinget is jelent (persze ritkább ez a jelentése a rövidítésnek).
Kérdező: én fiún ezt nem tudom szépen elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!