Körölbelül mennyi idő alatt nő vissza a szemöldök?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy eddig kozmetikus szedte aztán pedig én magamnak (már vagy 1 éve) de most nagyon rosszul néz ki ezért vissza szeretném növeszteni hogy újra legyen "formázva". van esetleg valami ötletetek, amitől gyorsabban nő vissza? maximum 3 hetem van, mivel akkor lesz a ballagási fényképezkedés. :(2013. márc. 14. 19:55
1/5 anonim válasza:
2-3 hét alatt teljesen visszanő.
2/5 A kérdező kommentje:
és esetleg valami nem tudom tanács, amitől gyorsabban visszanő?
2013. márc. 14. 20:07
3/5 anonim válasza:
Ha nem nőne vissza, akkor annyit tudsz tenni, hogy veszel szemöldökceruzát és szép ívet rajzolsz magadnak. Csak ne túl sötére csináld és nem satírozni kell vele, hanem csak kicsi vonalakat húzni, hogy természetesnek tűnjön.
5/5 anonim válasza:
kenegesd 1 héten 2-3x ricinus olajjal (gyógyszertárban lehet venni, egyáltalán nem drága) és hagyd rajta pár órát, utána mosd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!